Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, reacție neașteptată la propunerea fabuloasă a lui Mihai Rotaru: „Nu îmi plac Bugatti-urile roșii!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 15 decembrie 2022, 17:11

Laurențiu Reghecampf, reacție neașteptată la propunerea fabuloasă a lui Mihai Rotaru: Nu îmi plac Bugatti-urile roșii!”

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit, după Universitatea Craiova - UTA 3-0

Laurențiu Reghecampf, în timpul unui meci/hepta

Laurențiu Reghecampf a avut o reacție neașteptată la propunerea lui Mihai Rotaru, acționarul Univerității Craiova, care i-ar oferi un bolid de lux pentru a reveni la formația din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, „Reghe” este antrenorul celor de la Neftci Baku, locul 3 în prima ligă din Azerbaijan.

Laurențiu Reghecampf, reacție neașteptată la propunerea fabuloasă lui Mihai Rotaru

În cadrul conferinței de presă dinaintea partidei Turan – Neftci, terminată 0-1, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat, de jurnaliștii azeri, dacă este interesat de oferta lui Mihai Rotaru. În mod ironic, tehnicinaul român a spus că nu este de acord cu propunerea formației oltene, deoarece nu-i place culoarea roșie.

„Nu îmi plac Bugatti-urile roșii. Nu îmi place culoarea roșie. De aceea nu sunt de acord să primesc mașina. Nu cred că acestea sunt lucruri pe care să le discutăm într-o conferință de presă”, a declarat Laurențiu Regbecampf, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Turan.

Potrivit azerilor de la sportinfo.az, Mihai Rotaru ar fi dispus să-i ofere un salariu de 40.000 de euro, dar și un bolid Bugatti, lui Laurențiu Reghecampf, pentru a reveni la Universitatea Craiova.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf, plecare cu „scântei” de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova în vara acestui an, după aproape 11 luni petrecute pe banca formației oltene.

Într-un interviu recent, tehnicianul, în vârstă de 47 de ani. a declarat că, plecarea sa de la Universitatea Craiova, a fost cauzată și de faptul că șefii echipei alb-albastre nu i-au satisfăcut pretențiile în privința transferurilor de jucători.

E foarte simplu. Am purtat niște discuții pe tema lotului și a obiectivelor. Asta se întâmpla în iarnă, când erau și mulți accidentați, aveam nevoie de jucători. Nu s-a rezolvat absolut nimic. Iar în vară, când am reluat tema, iar nu s-a mișcat nimic. Am ajuns la niște dialoguri în contradictoriu, moment în care am preferat să ne despărțim. Să rămânem prieteni și să nu deviem în discuții mai urâte.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă un antrenor cere ceva decent și nu i se aduce, înseamnă că undeva la mijloc există un scurtcircuit. Vor apărea mereu discuții că nu există același plan de ambele părți. N-am vorbit concret despre nume, ci doar de anumite poziții pe care aș fi vrut să le acoperim. Răspunsul a fost mereu că ’se rezolvă, se rezolvă, se rezolvă’.

Dar faptic nu s-a întâmplat nimic. Abia după ce am plecat eu de acolo s-au rezolvat niște lucruri pe care și eu le solicitasem. Când se petrec astfel de situații, nu mai există atmosfera potrivită la echipă și nici modul de lucru nu mai e cel care ar trebui să fie”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în luna septembrie, pentru PlaySport.

Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf, despre oferta lui Mihai Rotaru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și