Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, regretat de fanii lui Neftchi Baku! Adrian Mutu, „în corzi” după ultimele rezultate

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2023, 14:37

Laurenţiu Reghecampf, regretat de fanii lui Neftchi Baku! Adrian Mutu, „în corzi după ultimele rezultate

Ce sumă va încasa Adrian Mutu, după ce a fost demis de Neftchi Baku

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

Laurenţiu Reghecampf este regretat de către fanii lui Neftchi Baku, după ultimele rezultate înregistrate de echipă, sub comanda lui Adrian Mutu. „Briliantul” este „în corzi” în Azerbaidjan, fiind criticat de faptul că a cheltuit mulţi bani în aducerea de jucători noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neftchi Baku, trupa pe care Adrian Mutu a preluat-o la începutul sezonului, se află pe locul şase în prima ligă. Azerii antrenaţi de tehnicianul român au suferit o înfrângere în ultima etapă, cu Araz.

Laurenţiu Reghecampf, regretat de fanii lui Neftchi Baku

Adrian Mutu nu are linişte la Neftchi Baku. Jurnaliştii azeri au notat faptul că l-ar fi preferat pe Laurenţiu Reghecampf, antrenor demis la finalul sezonului trecut.

Azerii sunt nemulţumiţi de jocul prestat de Neftchi, cât şi de faptul că jucătorii aduşi de Mutu în acest sezon nu se ridică la un nivel bun.

De asemenea, jurnaliştii de la Baku au făcut o comparaţie între perioada în care Neftchi era antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi actuala perioadă, în care echipa este sub comanda lui Adrian Mutu. Aceştia notează faptul că, pe vremea lui „Reghe” nu s-au cheltuit atât de mulţi bani pe transferuri.

Reclamă

„Probabil că am pierdut deja numărul de înfrângeri în jocurile oficiale și neoficiale. Situația generală nu poate fi considerată satisfăcătoare. Ne-am luat adio de la Conference League, din turul al treilea, iar în campionat lucrurile sunt la un nivel dezamăgitor.

Nu merită să vorbim despre efectul pozitiv al schimbării antrenorului principal din vară. Aceasta ar fi o conversație jenantă. Se pare că în una-două săptămâni ne vom aminti adesea de Laurențiu Reghecampf. Vom regreta plecarea compatriotului lui Mutu.

Știți care este diferența dintre Neftchi care a intrat pe mâna celor doi români? Comparativ cu sezonul trecut, anul acesta a fost alocat un buget mai mare pentru transferuri și au fost cumpărați mai mulți jucători.

Reclamă 4 / 0/3

11 jucători noi înseamnă milioane și este păcat că Mutu nu poate face nimic cu ei. Antrenorul principal, care a pierdut cu Araz, nu ar trebui să vorbească despre golurile primite și nu ar trebui să inventeze povești”, au notat azerii de la sportinfo.az.

Adrian Mutu a dat cărțile pe față, după plecarea de la Rapid

Adrian Mutu a dat cărțile pe față, după plecarea de la Rapid. Antrenorul a dezvăluit că giuleștenii au încasat o sumă de bani, după ce el a semnat cu Neftchi Baku, cu câteva zile înainte de startul sezonului de Liga 1.

„O perioadă foarte bună, 27 de victorii și 12 egaluri în 54 de meciuri, cred că asta spune tot. Am adus 93 de puncte pentru Rapid într-un sezon și jumătate. Ne-am atins obiectivul principal, să jucăm în play-off.

Plus alte mici obiective, cum ar fi: am câștigat trei derby-uri din patru cu FCSB, am avut cea mai bună apărare din campionat, am promovat și tineri din academie, am dat golgheterul campionatului (n.r. Marko Dugandzic), veniturile clubului din vânzări de jucători au fost în jur de șase milioane de euro.

Nu e adevărat (n.r.- că a plecat gratis de la Rapid). Am negociat cu clubul. Rapid a luat bani în tranzacția asta și eu consider că a fost foarte normal. E o afacere”, a declarat Adrian Mutu, conform iamsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și