Închide meniul

Lautaro Martinez, ca și transferat la Barcelona. ”Afacerea e încheiată”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 17:55

Lautaro Martinez, ca și transferat la Barcelona. ”Afacerea e încheiată”

DPA Images / Fabio Ferrari via hepta

Lautaro Martinez, ca și transferat la Barcelona. ”Afacerea e încheiată”

La Bahia Blanca și-a făcut debutul Lautaro, acolo unde a evoluat între 2013 și 2014. Pablo crede că Barcelona deja l-a achiziționat pe fostul său fotbalist și că acesta va avea o carieră grozavă pe Camp Nou. De asemenea, el se bucură de progresul tânărului atacant de la Inter Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lautaro Martinez, tot mai aproape de un transfer la Barcelona

”Suntem încântați de ceea ce face Lautaro în acest moment. Este o situație neobișnuită și extraordinară pentru noi. Sentimentul meu e că afacerea e încheiată cu Barcelona, dar nu cred că ei ne vor spune ceva încă. 

Am păstrat 20% din câștigul de capital pe care îl va primi Racing (n.r fosta echipă a lui Lautaro), pe care l-am negoicat cu Victor Blanco (proprietarul lui Racing), la momentul transferului său la Inter. 

Am discutat cu el în urmă cu 10 zile și nu am discutat despre asta. Am un respect pentru pacea mentală a fotbaliștilor. În lunile viitoare sigur ne vom lămuri de alegerea sa”, a spus Pablo pentru Radio del Plata.

Inter i-a găsit înlocuitor lui Lautaro Martinez

Inter Milano s-a împăcat cu ideea că îl va pierde pe Lautaro Martinez din vară, iar gruparea lombardă vrea să îi aducă pe Edinson Cavani și Sandro Tonali.

Reclamă

Potrivit Sky Sports Italia, cele două tranzacții par realizabile, Cavani putând să ajungă pe San Siro fără vreun cost pentru că i se termină contractul în vară cu PSG. ”Nerazzuri” sunt gata să facă un atac pentru titlu în viitoarea stagiunea din Serie A, iar Cavani ar fi considerat un partener bun de atac pentru Romelu Lukaku.

Pe lângă Cavani, Sandro Tonali ar fi o investiție pentru prezent și viitor. La doar 20 de ani, cel numit ”noul Pirlo” este cel mai bun jucător al Bresciei în actuala stagiunea și a atras atenția mai multor cluburi din Europa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și