Închide meniul

Lautaro Martinez va juca la Barcelona! Anunțul presei din Spania. Care este durata contractului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 12:07

Lautaro Martinez va juca la Barcelona! Anunțul presei din Spania. Care este durata contractului

Zuma Press / Jonathan Moscrop via hepta

Lautaro Martinez va juca la Barcelona! Anunțul presei din Spania. Cât timp va juca argentinianul pe Camp Nou

Ibericii susțin că doar acordul dintre cluburi lipsește pentru ca atacantul argentinian să ajungă în La Liga. Lautaro s-a înțeles cu Barcelona și va primi un salariu de 12 milioane de euro pe sezon. În următoarele săptămâni vor urma negocieri între cele două formații, ”nerazzurri” dorind 111 milioane de euro contra fotbalistului sud-american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter nu dorește să negocieze suma transferului lui Lautaro

Piero Ausilio, directorul sportiv al lui Inter, a anunţat că nu există nicio modalitate prin care catalanii să reducă preţul atacantului de 22 de ani. Pentru a-l putea transfera, Barcelona trebuie să achite clauza de reziliere de 111 milioane de euro.

"Lautaro la Barcelona? Doar în cazul în care i se plăteşte clauza de reziliere. În ceea ce ne priveşte, Lautaro va pleca numai la echipa care achită acea sumă. Totuşi, acea clauză expiră în primele zile din iulie, prin urmare nu e mult timp la dispoziţie. Este singura variantă prin care el nu va mai continua la Inter.

Noi nu discutăm cu nimeni despre acest transfer. Ne concentrăm doar asupra lui, este un bun important al acestui club, şi să nu uităm că mai are trei ani contract cu Inter. Pentru noi cel mai important este să nu îl vindem. Multe cluburi ne-au contactat în încercarea de a primi acceptul să negocieze cu Lautaro. Printre acestea, cea mai determinată echipă este Barcelona, cu care avem o relaţie de prietenie. Nu ascund asta. Barcelona cunoaşte exact care sunt intenţiile noastre. Nu ne dorim să îl vindem pe Lautaro, dar există acea clauză!", a declarat Piero Ausilio pentru Sky Sport.

Lautaro Martinez a fost cumpărat de Inter în urmă cu doi ani, de la Racing Club. Argentinenii au primit atunci 23 de milioane de euro. În acest sezon din Serie A, Lautaro a înscris 11 goluri în 22 de apariţii. Are şi 5 goluri în cele 6 apariţii din UEFA Champions League.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și