Închide meniul

Lazio anunță că economia Italiei depinde de reluarea campionatului. "La mijloc sunt 1.2 miliarde de euro"

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2020, 19:03

Lazio anunță că economia Italiei depinde de reluarea campionatului. "La mijloc sunt 1.2 miliarde de euro"

Profimediaimages

Claudio Lotito insistă pentru reluarea meciurilor în Italia

  • Serie A este în pericol de anulare
  • Ministrul Sportului a cerut ca meciurile să nu se mai dispute
  • Lazio este pe locul secund în campionatul Italiei

Conform acestuia, economia țării va suferi un adevărat șoc dacă nu se găsesc soluții urgente. Lupta pentru titlul din Serie A trebuie să se dea chiar și în timpul pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudio Lotito cere cu insistență reluarea campionatului

"Fotbalul reprezintă o industrie uriașă în Italia. Garantează 1.2 miliarde de euro numai din taxele care se plătesc autorităților. Există o anumite reciprocitate din moment ce fotbalul reverberează și în alte sporturi", a declarat Lotito pentru cei de la TGR Lazio Rai.

Președintele ocupantei locului secund din Serie A le-a transmis și un mesaj jucătorilor. Îi așteaptă într-o formă cât mai bună pe teren.

Reclamă

"Sper că jucătorii sunt conștienți că formează o echipă grozavă. Dacă meciurile se vor relua, și cred că se va întâmpla asta, trebuie să găsească soluții pentru a fi uniți și determinați să ne atingem obiectivele", a subliniat acesta.

Lazio nu a mai câștigat titlul de 20 de ani. În momentul în care campionatul s-a reluat, gruparea din capitală ocupa locul 2, la un singur punct în spatele lui Juventus.

Reclamă

Ministrul Sportului din Italia a cerut deja ca meciurile din Serie A să fie anulate definitiv. În Peninsulă au murit peste 25.000 de oameni și sunt confirmate aproape 200.000 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern
Liga Campionilor • 15 feb., 8:27
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern. Discurs dezlănţuit după meciul cu Lazio
Au trecut 16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio
Serie A • 28 ian., 13:58
16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio. Italienii, mesaj pentru românul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului