Închide meniul

Lazio anunță că economia Italiei depinde de reluarea campionatului. "La mijloc sunt 1.2 miliarde de euro"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2020, 19:03

Lazio anunță că economia Italiei depinde de reluarea campionatului. "La mijloc sunt 1.2 miliarde de euro"

Profimediaimages

Claudio Lotito insistă pentru reluarea meciurilor în Italia

Conform acestuia, economia țării va suferi un adevărat șoc dacă nu se găsesc soluții urgente. Lupta pentru titlul din Serie A trebuie să se dea chiar și în timpul pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudio Lotito cere cu insistență reluarea campionatului

"Fotbalul reprezintă o industrie uriașă în Italia. Garantează 1.2 miliarde de euro numai din taxele care se plătesc autorităților. Există o anumite reciprocitate din moment ce fotbalul reverberează și în alte sporturi", a declarat Lotito pentru cei de la TGR Lazio Rai.

Președintele ocupantei locului secund din Serie A le-a transmis și un mesaj jucătorilor. Îi așteaptă într-o formă cât mai bună pe teren.

"Sper că jucătorii sunt conștienți că formează o echipă grozavă. Dacă meciurile se vor relua, și cred că se va întâmpla asta, trebuie să găsească soluții pentru a fi uniți și determinați să ne atingem obiectivele", a subliniat acesta.

Lazio nu a mai câștigat titlul de 20 de ani. În momentul în care campionatul s-a reluat, gruparea din capitală ocupa locul 2, la un singur punct în spatele lui Juventus.

Reclamă

Ministrul Sportului din Italia a cerut deja ca meciurile din Serie A să fie anulate definitiv. În Peninsulă au murit peste 25.000 de oameni și sunt confirmate aproape 200.000 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și