Închide meniul
VIDEO

West Brom – Sunderland 0-1 şi Leeds – Blackburn 0-1 au fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru Leeds, care spera la primul loc

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 aprilie 2024, 19:00

West Brom – Sunderland 0-1 şi Leeds – Blackburn 0-1 au fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru Leeds, care spera la primul loc

Leeds - Blackburn 0-1 a fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru gazde, care sperau la primul loc

Leeds United / Profimedia

West Brom – Sunderland 0-1 și Leeds – Blackburn 0-1 au fost în AntenaPLAY. În cadrul celui de-al doilea duel, oaspeţii au dat lovitura în minutul 83, atunci când Szmodics a finalizat perfect o acţiune foarte rapidă. West Brom – Sunderland va fi de la ora 17:00 LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Finalul sezonului din Championship este extrem de interesant, cu lupta pentru promovarea în Premier League foarte strânsă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leeds a ratat şansa de a profita de pasul greşit făcut de liderul Leicester vineri seară, care a pierdut pe terenul celor de la Plymouth, scor 0-1.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT URMĂRI MECIURILE DIN CHAMPIONSHIP AICI

West Brom – Sunderland 0-1

Min. 45+2: West Brom – Sunderland 0-1! Pierre Ekwah a deschis scorul, reluând în plasă o centrare dintr-un corner

Min. 1: A început partida!

Reclamă

Leeds – Blackburn 0-1

Min. 90+7: Fluier final! Leeds a pierdut acasă o partidă foarte importantă

Min. 83: Leeds – Blackburn 0-1! Szmodics a deschis scorul după o acţiune fulger

Min. 1: A început meciul dintre Leeds şi Blackburn.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start în Leeds – Blackburn:

Leeds United: Meslier – Roberts, Rodon, Ampadu, Firpo – Gray, Gruev – Gnonto, Rutter, Summerville – Piroe.
Antrenor: Daniel Farke

Blackburn: Pears – Carter, Wharton, Hyam, Pickering – Ranklin-Costello, Tronstad – Brittain, Szmodics, Dolan – Gallagher.
Antrenor: John Eustace

Leeds se află pe locul 3, dar este la un singur punct în spatele liderului Leicester şi a ocupantei locului secund, Ipswich. Pe Elland Road vine Blackburn, formaţie care luptă în acest final de sezon pentru evitarea retrogradării. Fosta campioană din Premier League se află pe locul 19, cu 46 de puncte, la doar 3 puncte distanţă de zona roşie.

De la ora 17:00 va avea loc un alt duel interesant în Championship. West Brom, ocupanta locului 5, va primi vizita celor de la Sunderland, formaţie de pe locul 13. WBA vine după o victorie cu ultima clasată, Roterham, scor 2-0, în timp ce Sunderland a remizat pe terenul celor de la Leeds, scor 0-0.

England Championship valorează 1,69 miliarde de euro

Mai multe echipe de tradiţie din fotbalul englez joacă în England Championship în acest sezon, printre care le enumerăm pe Leicester (campioana Angliei în 2016), Leeds (triplă campioană a Angliei) sau Blackburn Rovers (campioana Angliei, în trei rânduri).

Valoarea totală a loturilor cluburilor din England Championship este de 1.69 miliarde de euro. Leicester este echipa cu cel mai valoros lot, în valoare de 211 milioane de euro. Leeds (205 milioane de euro) şi Southampton (189 de milioane de euro) completează podiumul.

Reclamă

Cel mai bine cotat jucător din England Championship este Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester – 30 de milioane de euro). El este urmat la acest capitol de Taylor Harwood-Bellis (Southampton – 22 de milioane de euro) şi de Kyle Walker-Peters (Southampton – 20 de milioane de euro).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și