Închide meniul

Legendarul Xavi îi linişteşte pe fanii Barcelonei: „Leo are nevoie de Barca, iar Barca de Messi!” Marele jucător al catalanilor „pariază” că argentinianul va semna un nou contract

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2021, 18:23

Legendarul Xavi îi linişteşte pe fanii Barcelonei: „Leo are nevoie de Barca, iar Barca de Messi! Marele jucător al catalanilor „pariază că argentinianul va semna un nou contract

Xavi şi Messi

Profimedia

Xavi speră ca bunul său prieten să rămână pe Camp Nou. Legenda Barcelonei a vorbit despre situaţia care i-a pus pe gânduri pe fanii catalanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legendarul Xavi e convins că Messi va rămâne la Barcelona

Contractul lui Messi a expirat oficial, însă Xavi îi linişteşte pe fani şi anunţă că sunt şanse mari ca argentinianul să ajungă la o nouă înţelegere cu echipa pentru care a scris istorie.

„Aceasta este situaţia, trebuie să aşteptăm. El discută cu preşedintele. Îi doresc tot ce e mai bun. Sper ca anunţul să fie făcut în cel mai scurt timp. Dacă aş face pariu, aş spune că va continua la club. Leo are nevoie de Barca, iar Barca de Messi. Este fericit la Barcelona şi a fost toată viaţa lui”, a spus Xavi, citat de MundoDeportivo.

Messi a devenit liber de contract! Superstarului argentinian i-a expirat înţelegerea cu Barcelona după 20 de ani

E oficial. Contractul lui Leo Messi (34 ani) cu Barcelona a expirat astăzi, 1 iulie 2021. Argentinianul a semnat primul contract cu catalanii în urmă cu 21 de ani.

Barcelona a obţinut pentru prima oară semnătura lui Messi pe 8 ianuarie 2001. Argentinianul avea să devină unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului. În perioada petrecută pe Camp Nou, Messi a câştigat, pe lângă numeroase trofee, şase Baloane de Aur, patru Ligi ale Campionilor şi 10 titluri în La Liga.

Reclamă

Discuțiile dintre Joan Laporta și anturajul lui Lionel Messi s-au intensificat în ultima vreme. Potrivit informațiilor furnizate de presa din Spania, ambele părți își doresc prelungirea înțelegerii. Cu toate acestea, Messi încă nu a pus pixul pe hârtie.

În acest moment, căpitanul Barcelonei este cotat de site-urile de specialitate la 80 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și