Închide meniul

Leicester – Tottenham 1-1 şi Villarreal – Atletico Madrid 2-2! Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan, rezerve

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2024, 23:25 / Actualizat: 20 august 2024, 0:28

Reclamă
Leicester – Tottenham 1-1 şi Villarreal – Atletico Madrid 2-2! Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan, rezerve

Leicester - Tottenham 1-1 și Villarreal - Atletico 2-2

Colaj cu Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan / Profimedia

Partidele Leicester – Tottenham și Villarreal – Atletico Madrid au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Ambele partide s-au încheiat la egalitate, scor 1-1, respectiv 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată la Tottenham, la fel ca şi Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid.  Spurs a condus-o pe Leicester cu 1-0, după golul lui Pedro Porro, însă Jamie Vardy a egalat în repriza a doua. De cealaltă parte, Villarreal a condus-o de două ori pe Atletico Madrid, însă echipa lui Diego Simeone a revenit de fiecare dată, după golurile marcate de Llorente şi Sorloth.

Leicester – Tottenham 1-1 și Villarreal – Atletico Madrid 2-2

Final! Villarreal – Atletico Madrid 2-2! Madrilenii, cu Horaţiu Moldovan rezervă, au remizat pe terenul echipei lui Marcelino, după ce au fost conduşi de două ori.

Final! Leicester – Tottenham 1-1! Spurs s-a încurcat pe terenul nou-promovatei Leicester.

Min. 76: Accidentare teribilă pentru Rodrigo Bentancur! Mijlocaşul lui Tottenham a fost scos cu targa de pe teren, cu masca de oxigen pe faţă. Bentancur s-a prăbuşit pe gazon, după un duel aerian cu Fatawu.

Reclamă
Reclamă

Min. 45+5: Villarreal – Atletico Madrid 2-2! Sorloth a restabilit egalitatea, marcând din pasa lui Barrios.

Min. 58: Leicester – Tottenham 1-1! Jamie Vardy a reuşit să egaleze. Atacantul a marcat printr-o lovitură de cap.

Min. 37: Villarreal – Atletico Madrid 2-1! Echipa lui Marcelino a preluat din nou conducerea, după ce Koke a „reuşit” un autogol.

Reclamă

Min. 20: Villarreal – Atletico Madrid 1-1! Madrilenii au restabilit egalitatea imediat. Llorente a marcat cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Griezmann.

Min. 18: Villarreal – Atletico Madrid 1-0! Danjuma a reuşit să deschidă scorul, din pasa lui Alcoado.

Min. 1: A început partida dintre Villarreal şi Atletico Madrid!

Min. 29: Leicester – Tottenham 0-1! Pedro Porro a deschis scorul pentru Spurs, cu o lovitură de cap imparabilă, din centrarea lui Timo Werner!

Min. 1: A început duelul dintre Leicester şi Tottenham!

Echipele de start în Leicester – Tottenham:

Tottenham: Vicario – Porro, Romero, Van de Ven, Udogie – Bentancur, Sarr, Maddison – Johnson, Solanke, Son
Rezerve: Austin – Spence, Davies, Drăgușin, Gray, Bergvall, Kulusevski, Werner, Richarlison

Leicester: Hermansen – Justin, Faes, Vestergaard, Kristiansen – Winks, Ndidi – Fatawu, Buonanotte, De Cordova-Reid – Vardy
Rezerve: Cannon, Choudhury, Mavididi, McAteer, Nelson, Okoli, Pereira, Soumare, Ward

Leicester și Tottenham vin după perioada de pregătire a verii. Ambele formații și-au pierdut ultimele meciuri amicale jucate (Lens – Leicester 3-0 și Tottenham – Bayern 2-3).

Echipele de start în Villarreal – Altetico:

Villarreal: Conte – Kiko, Cardona, Albiol, Bailly – Parejo, Comesana, Baena, Pino – Moreno, Danjouma

Rezerve: Akhomach, Gueye, Pepe, Terrats, Perez, Navarro, Sola, Alvarez, Kambwala

Atletico Madrid: Oblak – Witsel, Reinildo, Le Normand, Azpilicueta – Lino, Koke, Llorente, Barrios – Girezmann, Sorloth

Rezerve: Moldovan, Correa, Galan, Molina, Riquelme, Vermeeren, Alvarez, Gimenez, Simeone, Kostis, Gomis, De Paul

Presa din Spania a anunțat faptul că Horațiu Moldovan va fi rezervă la duelul cu Villarreal. Totuși, nu ar fi exclus ca românul să fie, de fapt, titularizat de Diego Simeone, având în vedere că a avut prestații solide în meciurile amicale.

Ultimul duel direct dintre Villarreal și Atletico s-a încheiat cu victoria echipei lui Diego Simeone, scor 2-1. Partida s-a jucat pe data de 1 aprilie a acestui an.

„Ne-a ajutat enorm” Ange Postecoglou a dat verdictul în privinţa transferului lui Radu Drăguşin! Decizia luată pentru noul sezon!

Ange Postecoglou a dat verdictul în privinţa transferului lui Radu Drăguşin! Antrenorul lui Tottenham a susţinut în presa engleză că aducerea internaţionalului român i-a dat şansa să aibă mai multe opţiuni în apărare.

„Da. Acest lucru a fost destul de evident anul trecut, când am avut răniri grave și suspendări. Ne-am luptat cu adevărat să menținem performanța.

L-am semnat pe Radu (n.r.: Drăgușin) în ianuarie, ceea ce ne-a ajutat enorm în ceea ce privește asigurarea că avem opțiuni foarte bune de fundaș central, indiferent de cine începe. Unii dintre jucătorii noștri, sperăm, după ce au trecut printr-un sezon cu noi, vor fi mai puternici în acest an.

Sperăm să putem roti un pic mai mult în ceea ce privește linia de start pentru a-i proteja. Ceea ce am încercat să creăm în acest an este să ne facem echipa mai rezistentă și mai capabilă să facă față provocărilor pe care le vom avea”, a declarat Ange Postecoglou, citat de Football London.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

16:48

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!”

16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și