Închide meniul

Leo Messi a rupt tăcerea! Starul argentinian a explicat de ce a ales Inter Miami şi nu FC Barcelona: „Mi-a fost teamă”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iunie 2023, 22:57

Leo Messi a rupt tăcerea! Starul argentinian a explicat de ce a ales Inter Miami şi nu FC Barcelona: Mi-a fost teamă”

Leo Messi a rupt tăcerea! Starul argentinian a explicat de ce a ales Inter Miami şi nu FC Barcelona

Lionel Messi, înainte de un meci al lui PSG / Profimedia Images

Leo Messi a rupt tăcerea. Starul argentinian a explicat de ce va semna cu Inter Miami şi nu cu FC Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul mondial a spus că şi-a dorit să se întoarcă la Barcelona, dar s-a temut să nu treacă din nou prin ce a trecut când a trebuit să meargă la PSG.

Leo Messi a rupt tăcerea! Starul argentinian a explicat de ce a ales Inter Miami şi nu FC Barcelona

Da, adevărul este că, evident, îmi doream foarte mult, eram foarte încântat să mă pot întoarce, dar, pe de altă parte, după ceea ce am trăit (n.r.- când a plecat de la Barcelona) și ieșirea pe care am avut-o, nu am vrut să fiu din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se întâmplă și las viitorul meu în mâinile altcuiva, ca să spun așa.

Am vrut să iau propria mea decizie, gândindu-mă la mine, la familia mea. Deși am auzit că s-a spus că La Liga a acceptat totul și că era în regulă pentru ei să mă întorc, mai erau multe alte lucruri de pus la punct.

Am auzit că trebuie să vândă jucători sau să scadă salariile jucătorilor și adevărul este că nu am vrut să trec prin asta. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu erau adevărate în cariera mea la Barcelona și eram deja puțin obosit. Nu am vrut să trec prin toate astea. Când trebuia să plec, La Liga acceptase să mă legitimeze, dar până la urmă nu s-a putut.

Reclamă

Ei bine, mi-a fost teamă că se va întâmpla din nou același lucru… A trebuit să vin aici la Paris să stau mult timp într-un hotel cu familia, cu copiii mei mergând la școală, dar noi locuind tot la hotel… Am vrut să iau singur decizia și de aceea nu am mers la Barca. Deși mi-ar fi plăcut, nu s-a putut.

De asemenea, sunt într-un moment în care vreau să ies puțin din focus, să mă gândesc mai mult la familia mea. Am vrut să caut și altceva, și un pic de liniște sufletească”, a declarat Lionel Messi pentru mundodeportivo.com.

Lionel Messi semnează cu Inter Miami! Când va fi oficializată mutarea

Lionel Messi semnează cu Inter Miami! Starul argentinian s-a înţeles cu gruparea din Statele Unite, a anunţat cunoscutul jurnalist sportiv Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Mutarea urmează să fie oficializată în următoarele ore.

BREAKING: Lionel Messi la Inter Miami, iată-ne! Decizia a fost luată și va fi anunțată de Leo în următoarele ore #InterMiami

Messi va juca în MLS sezonul viitor. Nu mai există șanse pentru Barcelona, ​​în ciuda faptului că a încercat să se întâmple”, a scris Fabrizio Romano pe Twitter.

Ştirea că Lionel Messi s-ar fi înţeles cu Inter Miami, echipa lui David Beckham din MLS, a făcut înconjurul planetei astăzi. Campionul mondial nu va reveni la Barcelona, chiar dacă tatăl său a declarat recent că acesta şi-ar dori să joace din nou la clubul catalan.

Inter Miami l-a convins pe Messi cu ajutorul sponsorilor

Contractul lui Lionel Messi cu PSG expiră la finalul lunii iunie, club care a anunţat deja despărţirea de argentinian chiar înaintea ultimei etape din Ligue 1 cu Clermont. Fanii catalani au sperat la o revenire a fostului număr 10 pe Camp Nou, dar acesta a decis să meargă la clubul lui David Beckham. Aceasta va fi prima experienţă a lui Messi în afara Europei.

Potrivit The Athletic, Inter Miami a câştigat cursa pentru semnătura lui Messi cu ajutorul sponsorilor din MLS. Adidas şi Apple şi-au unit forţele pentru ca argentinianul să evolueze în campionatul din Statele Unite şi i-au făcut fostului star de la Barcelona o propunere greu de refuzat.

Pe lângă salariul din contractul cu Inter Miami, Lionel Messi va primi şi un procent din sumele oferite anual de cei doi sponsori.

Reclamă

Există şi posibilitatea ca Messi să ajungă la Barcelona sub formă de împrumut, urmând să se concentreze în ultimii ani de carieră asupra campionatului din Statele Unite.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și