Închide meniul

Robert Lewandowski, nou record după ce a reușit să marcheze trei goluri cu Eintracht Frankfurt

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2020, 15:46 / Actualizat: 9 februarie 2023, 19:03

Robert Lewandowski, nou record după ce a reușit să marcheze trei goluri cu Eintracht Frankfurt

Profimedia

Robert Lewandovski

  • Robert Lewandowski a reușit un hattrick cu Eintracht
  • Performanța inimaginabilă a atacantului lui Bayern

Bayern și Robert Lewandowski sunt de neoprit. Campioana Germaniei și a Europei a distrus-o pe Eintracht, scor 5-0. Polonezul Robert Lewandowski a reușit un hattrick, iar cifrele din acest sezon sunt monstruoase. A marcat 10 goluri în primele 5 etape din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este pentru prima dată când un jucător ajunge la 10 goluiri marcate după primele 5 etape din Bundesliga. Vechiul record îi aparținea tot lui Lewandowski, care a ajuns la 10 goluri marcate după 6 etape.

Robert Lewandowski spune că ar merita Balonul de Aur

Într-un interviu acordat recent, Robert Lewandowski a lăsat pentru prima dată deoparte modestia şi a cerut prestigiosul Balon de Aur ca fiind dreptul său în acest sezon.

Mi l-aş da mie. Bayern a câştigat tot. Am fost principalul marcator în toate competiţiile. Cred că jucătorul care face asta ar trebui să câştige ‘Balonul de Aur‘, aşa e părerea mea, a declarat polonezul.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fanii lui Bayern Munchen au creat o atmosferă incendiară la meciul cu Arsenal
Liga Campionilor • 9:53
FOTO
Proteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci”
Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal!
Liga Campionilor • 9:50
Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal!
Mikel Arteta, în timpul meciului dintre Bayern Munchen şi Arsenal
Liga Campionilor • 8:33
Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat”
Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League
Liga Campionilor • 0:54
Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano
Fotbal extern • 15 apr., 11:23
Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano