Închide meniul

Liga Campionilor | Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Atletico Madrid – FC Porto, din grupa B a UCL

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2021, 13:38

Liga Campionilor | Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Atletico Madrid – FC Porto, din grupa B a UCL

Ovidiu Haţegan va arbitra Atletico Madrid - FC Porto

Ovidiu Hațegan, în timpul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Începe Liga Campionilor
  • Ovidiu Haţegan va arbitra Atletico Madrid – FC Porto

Ovidiu Haţegan a fost delagat la unul dintre cele mai tari meciuri din prima etapă a Ligii Campionilor. Haţegan va fi ajutat de asistenţii Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, iar rezervă va fi Radu Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan, implicat într-un scandal monstru în sezonul trecut al Ligii Campionilor

Ovidiu Haţegan a fost arbitru la centru la PSG – Başakşehir, partidă ce a fost marcată de acuzaţiile de rasism la adresa lui Sebastian Colţescu, cel care a fost arbitru de rezervă. Nebunia de la Paris a început în minutul 13 al partidei dintre PSG şi Istanbul BB. Sebastian Colţescu s-a adresat despre Pierre Webo cu cuvântul „negru”, atunci când a vorbit cu Haţegan, iar fostul atacant camerunez l-a auzit.

Fostul jucător de la Osasuna a auzit conversaţia şi a ieşit imediat la atac. „De ce ai spus ‘negru’? De ce spui ‘negru’?„, a răbufnit camerunezul la adresa arbitrului de rezervă. Colţescu a încercat să se apere şi să transmită că nu a folosit nicio tentă rasistă, dar nu i-a putut convinge pe oficialii lui Başakşehir. „Eşti un rasist„, s-a auzit strigând antrenorul turcilor, Okan Buruk.

Reclamă

Filmul evenimentelor de la PSG – Başakşehir

Imediat a intervenit şi Demba Ba, jucătorul care a şi condus revolta turcilor şi le-a cerut coechipierilor să iasă de pe teren. „Când te referi la un om alb, îl numeşti alb?”, a transmis atacantul, conform Marca. Aceştia au şi dezvăluit ce s-a întâmplat la vestiare.
Nici jucătorii de la PSG n-au fost indiferenţi. Vedetele Kylian Mbappe şi Neymar au avut un mesaj clar pentru Haţegan: „Dacă al patrulea oficial a spus asta, atunci trebuie să plece”, i-a spus Mbappe centralului. „Nu vom mai juca! Nu vom sta pe teren cât timp acest om mai este aici”, a răbufnit şi Neymar.

Între timp, o altă brigadă de arbitri a condus meciul reluat miercuri. Olandezul Danny Makkelie a fost la centru, ajutat de Mario Diks şi de Marcin Boniek. Partida s-a terminat cu o victorie la scor a lui PSG, 5-1, după un hat-trick al lui Neymar şi o dublă a lui Mbappe.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR
Liga 1 • 15 apr., 10:45
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!”
A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor
Liga 1 • 14 apr., 19:24
A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor
Delegare surpriză la FCSB - Universitatea Craiova
Liga 1 • 6 apr., 14:54
Delegare surpriză la FCSB – Universitatea Craiova! Gigi Becali a avut un derapaj la adresa lui chiar după un derby cu oltenii