Închide meniul

Liga Campionilor | Real Madrid – Liverpool 3-1 şi Manchester City – Dortmund 2-1. Vinicius, "dublă" de senzaţie! Dramatism sub ochii lui Haţegan, care a gafat incredibil

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2021, 20:45

Liga Campionilor | Real Madrid – Liverpool 3-1 şi Manchester City – Dortmund 2-1. Vinicius, "dublă" de senzaţie! Dramatism sub ochii lui Haţegan, care a gafat incredibil

ProfimediaImages

Real Madrid - Liverpool 3-1 şi Manchester City - Dortmund 2-1

  • Real Madrid - Liverpool 3-1
  • Manchester City - Dortmund 2-1

În Spania, Vinicius şi Asensio au făcut-o K.O pe Liverpool în prima repriză. Fără nicio ocazie de gol în primele 45 de minute, englezii au marcat rapid, în actul secund, prin Salah. Vinicius a închis tabela, după ce a reuşit prima "dublă" din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Anglia, Manchester City a câştigat la limită cu Dortmund. "Magicianul" De Bruyne a marcat în prima repriză. Dramatismul a ajuns la cota înalte în ultimele 6 minute ale meciului. Reus a egalat pentru nemţi, iar Phil Foden a stabilit scorul final, în minutul 90.

În prima repriză, Ovidiu Haţegan a acordat eronat un penalty pentru City, pe care ulterior l-a anulat cu ajutorul VAR. Haţegan le-a anulat un gol valabil şi nemţilor. 

Reclamă

Real Madrid – Liverpool 3-1, Manchester City – Dortmund 2-1

Min. 90+4: Cele două meciuri s-au încheiat. Real Madrid a câştigat cu 3-1 în faţa lui Liverpool, în timp ce Manchester City s-a impus la limită cu Dortmund, 2-1.

Min. 90: GOOOL City! Foden marchează în minutul 90. 

Reclamă

Min. 84: GOOOL Dortmund! Borussia dă lovitura prin Reus. Erling Haaland i-a dat pasa de gol!

Min. 65: GOOOL Real Madrid! Vinicius reface diferenţa de două goluri!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 51: GOOOL Liverpool! Salah reduce din diferenţă rapid, după doar 6 minute de la startul reprizei secunde!

Min. 40: Ovidiu Haţegan nu are un meci uşor în Anglia. Arbitrul a dat penalty pentru Manchester City, după care l-a anulat datorită intervenţiei VAR. De asemenea, "centralul" român a anulat un gol pentru Dortmund.

Min. 36: GOOOL Real Madrid! Asensio majorează avantajul madrilenilor! Alexander Arnold a gafat la reuşita Realului. Acesta a ajuns la a doua reuşită în acest sezon de Liga Campionilor. Primul gol l-a reuşit împotriva Atalantei, în optimile de finală.

Min. 27: GOOOL Real Madrid! Vinicius a marcat un gol fabulos, după o pasă superbă a lui Toni Kroos.

Reclamă

Min. 19: GOOOL Manchester City! Kevin De Bruyne a deschis scorul pentru formaţia lui Pep Guardiola, după o fază magnifică.

Min. 1: Au început primele două sferturi de finală ale UEFA Champions League. 

Echipe de start Real Madrid – Liverpool

Real Madrid: Courtois – Lucas Vazquez, Militao, Nacho, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Asensio, Benzema, Vinicius

Liverpool: Alisson – Arnold, Kabak, Phillips, Robertson – Keita, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Jota, Mane

Manchester City – Dortmund – echipele de start

Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Stones, Canelo – Rodri, Gundogan, De Bruyne – Mahrez, Silva, Foden

Borussia Dortmund: Hitz – Morey Bauza, Akanji, Hummels, Guerreiro – Can, Bellingham, Dahoud – Knauff, Haaland, Reus

"Galacticii" lui Zidane înfruntă campionii lui Klopp

Real Madrid a ajuns după o pauză de doi ani în sferturile de finală. Adversara cammpioanei Spaniei este chiar "regina" Angliei, Liverpool. Fără Sergio Ramos, Raphael Varane sau Eden Hazard, ibericii trebuie să se descurce în faţa unei echipe al cărei principal obiectiv este Liga Campionilor. Jurgen Klopp nu se va baza pe Virgil van Dijk. Partida din această seară va fi reeditarea finalei din 2018, câştigată de spanioli cu 3-1.

Elevii lui Pep Guardiola, faţă în faţă cu "perlele" lui Dortmund

Manchester City, "maşinăria de fotbal" a lui Pep Guardiola, are test greu în această seară. Erling Haaland şi "perlele" lui Dortmund vin în Anglia. Atacantul norvegian este golgheterul actualului sezon de Liga Campionilor, cu 10 reuşite. Englezii vin după 5 victorii consecutive, în toate competiţiile, iar tehnicianul "cetăţenilor" vrea cu orice preţ victoria şi biletele pentru semifinale. În perioada petrecută la Manchester, Guardiola nu a reuşit să pună mâna pe "cupa cu urechi".

Echipele de start:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!