Închide meniul
Foto

Lille a primit trofeul de campioană a Franţei! Fanii au declanşat fiesta pe străzi. Cum au petrecut jucătorii lui Christophe Galtier

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2021, 22:12

Lille a primit trofeul de campioană a Franţei! Fanii au declanşat fiesta pe străzi. Cum au petrecut jucătorii lui Christophe Galtier

profimediaimages.ro

Lille, campioana Franţei

Lille a primit trofeul de campioană a Franţei. „Dog-germanii” au cucerit titlul în Ligue 1, iar astăzi au primit mult râvnitul trofeu şi medaliile de campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lille a primit trofeul de campioană a Franţei

Într-un spaţiu restrâns, jucătorii lui Christophe Galtier au fost recompensaţi pentru un sezon excelent. Lille a încheiat hegemonia lui PSG şi a produs o surpriză de proporţii în Franţa.

Ultimul titlu cucerit a venit în urmă cu 10 ani, în 2011, astfel că fanii au avut motive de bucurie. Aceştia au declanşat fiesta pe străzi, atât după ce favoriţii lor au câştigat campionatul, dar şi la petrecea de titlu.

Lille fani
Profimedia
Citește și:

Lille, al 4-lea titlu de campioană din istorie

Lille a cucerit al 4-lea titlu din istorie. Precedentele succese datau din 1946, 1954 şi 2011.

Reclamă

Lille a mai câştigat şi Cupa Franţei de 6 ori: 1946, 1947, 1948, 1953, 1955 şi 2011. Singurul trofeu european este Cupa Intertoto, în 2004.

Lille a primit trofeul de campioană după un sezon nebun în Ligue 1

Titlul din Franţa s-a decis în ultima etapă. Lille a terminat cu un singur punct în faţa lui PSG. Noua campioană s-a impus mai ales defensivei sale. A pierdut doar 3 meciuri şi a primit doar 23 de goluri în cele 38 de etape.

Reclamă 4 / 0/3

Performanţa este cu atât mai impresionantă cu cât Lille are şi o echipă foarte tânără. Cinci dintre jucătorii de bază, care au bifat cel puţin 20 de prezenţe pe parcursul campionatului, au mai puţin de 22 de ani.

Lille ar putea rămâne fără antrenor

Presa din Franţa a scris că antrenorul care tocmai a reuşit să ia titlul în faţa lui PSG, Christophe Galtier, ar urma să plece la Nice. Patronul miliardar al echipei de pe Costa de Azur a renunţat la serviciile lui Adrian Ursea şi ar fi dispus să facă investiţii mult mai mari.

„Voi avea o discuţie mâine (n.r. – luni) cu preşedintele. Sincer, nu am luat nici o decizie cu privire la viitorul meu. Voi discuta pe larg cu preşedintele, pentru că trebuie să împărtăşesc, să pun întrebări, să primesc răspunsuri”, a declarat aseară Galtier.

Recomandări
  • Lille a primit trofeul de campioană
  • Fanii au declanşat fiesta pe străzi

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
Vezi toate știrile
Citește și