Închide meniul
Foto

Lionel Messi a dansat cu soţia sa, Antonela Roccuzzo, în echipamentul Argentinei. Imagini virale cu starul lui PSG

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2023, 14:25

Lionel Messi a dansat cu soţia sa, Antonela Roccuzzo, în echipamentul Argentinei. Imagini virale cu starul lui PSG

Lionel Messi a dansat cu soţia sa, Antonela Roccuzzo, în echipamentul Argentinei

Lionel Messi, pe ringul de dans cu Antonela Roccuzzo / Colaj Twitter

Lionel Messi a dansat cu soţia sa, Antonela Roccuzzo, în echipamentul Argentinei. Totul după ce a marcat un gol de senzaţie în amicalul cu Panama. A fost primul meci jucat de starurilor lui Lionel Scaloni după câştigarea Campionatului Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii din naţionala Argentinei, în frunte cu Lionel Messi, au sărbătorit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din Buenos Aires, la trei luni după ce au reuşit cea mai importantă performanţă a carierei.

Lionel Messi a dansat cu soţia sa, Antonela Roccuzzo, în echipamentul Argentinei

În imaginile postate în social media de fundaşul Nicolas Otamendi apar Angel Di Maria, Leandro Paredes sau Paulo Dybala dansând fericiţi, uneori cu un pahar în mână, anunţă news.ro. Chiar şi Lionel Messi, de obicei discret şi rezervat, a fost filmat de Otamendi făcând câţiva paşi de dans cu soţia sa, Antonela Roccuzzo.

Petrecerea a durat până cel puţin la 4 dimineaţa, ora locală, potrivit postărilor lui Otamendi pe Instagram. Toţi jucătorii au făcut apoi şi o fotografie de grup. „Pe viaţă. Ce grup grozav”, a comentat fundaşul German Pezzella. „Merg şi la război cu voi”, a adăugat mijlocaşul defensiv Rodrigo De Paul.

Reclamă

Argentina va juca un al doilea meci amical în această pauză internaţională, marţi seară împotriva Curaçao, a 86-a naţiune în clasamentul FIFA. Meciul va avea loc la Santiago del Estero, în nordul Argentinei.

Lionel Messi a marcat golul 800 din carieră

Lionel Messi a marcat golul 800 din carieră. A înscris superb în amicalul Argentina – Panama, scor 2-0, disputat pe Estadio Monumental din Buenos Aires. Atacantul în vârstă de 35 de ani a făcut senzaţie în faţa fanilor care au luat cu asalt tribunele.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o seară specială pentru naţionala Argentinei, care a jucat primul meci după câştigarea Campionatului Mondial 2022 din Qatar. A fost nebunie încă dinaintea partidei, când tot traficul a fost blocat şi au fost mii de bilete false. Fanii ameninţau chiar că vor intra pe teren, după ce tribunele s-au umplut până la refuz, anunţă marca.com.

Starul lui PSG le-a răspuns fanilor, care l-au ovaţionat minute în şir, în stilul său caracteristic. A înscris o „bijuterie” de gol cu un minut înainte de final. Almada deschisese scorul, în minutul 78.

Lionel Messi a înscris, din lovitură liberă, cu o execuţie de pus în ramă. A ajuns astfel la o bornă de senzaţie, 800 de goluri în întreaga carieră. Avea nevoie de o „dublă” pentru a ajunge şi la 100 de reuşite în tricoul Argentinei.

Știu că a fost ziua noastră. Noi, campionii, sărbătorim, dar nu vreau să uit de jucătorii care au fost aici înainte. Au făcut tot posibilul pentru a realiza acest lucru și au fost foarte aproape de Copa America și de Cupa Mondială. Merită totul, recunoașterea Argentinei. Şi ei au dat totul pentru acest tricou”, a declarat Lionel Messi la finalul meciului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și