Închide meniul

Lionel Messi a marcat golul 800 din carieră! Execuţie de pus în ramă în Argentina – Panama 2-0. Cui a mulţumit Messi

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 martie 2023, 8:32

Reclamă
Lionel Messi a marcat golul 800 din carieră! Execuţie de pus în ramă în Argentina – Panama 2-0. Cui a mulţumit Messi

Lionel Messi a marcat golul 800 din carieră

Bucuria lui Lionel Messi de după gol / Profimediaimages

Lionel Messi a marcat golul 800 din carieră. A înscris superb în amicalul Argentina – Panama, scor 2-0, disputat pe Estadio Monumental din Buenos Aires. Atacantul în vârstă de 35 de ani a făcut senzaţie în faţa fanilor care au luat cu asalt tribunele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o seară specială pentru naţionala Argentinei, care a jucat primul meci după câştigarea Campionatului Mondial 2022 din Qatar. A fost nebunie încă dinaintea partidei, când tot traficul a fost blocat şi au fost mii de bilete false. Fanii ameninţau chiar că vor intra pe teren, după ce tribunele s-au umplut până la refuz, anunţă marca.com.

Lionel Messi a marcat golul 800 din carieră în Argentina – Panama

Spectacolul a fost garantat după ce starurile lui Lionel Scaloni şi-au făcut apariţia pe teren cu medaliile de campioni mondiali. Messi a fost ovaţionat la scenă deschisă pentru minute în şir.

Starul lui PSG le-a răspuns în stilul său caracteristic. A înscris o „bijuterie” de gol cu un minut înainte de final. Almada deschisese scorul, în minutul 78.

Reclamă
Reclamă 4

Lionel Messi a înscris, din lovitură liberă, cu o execuţie de pus în ramă. A ajuns astfel la o bornă de senzaţie, 800 de goluri în întreaga carieră. Avea nevoie de o „dublă” pentru a ajunge şi la 100 de reuşite în tricoul Argentinei.

Știu că a fost ziua noastră. Noi, campionii, sărbătorim, dar nu vreau să uit de jucătorii care au fost aici înainte. Au făcut tot posibilul pentru a realiza acest lucru și au fost foarte aproape de Copa America și de Cupa Mondială. Merită totul, recunoașterea Argentinei. Şi ei au dat totul pentru acest tricou”, a declarat Lionel Messi la finalul meciului.

Reclamă

Cifrele lui Lionel Messi în întreaga carieră:

  • Naţionala Argentinei: 99 de goluri în 172 de meciuri
  • Barcelona: 672 de goluri în 778 de meciuri
  • PSG: 29 de goluri în 66 de meciuri
  • Total: 800 de goluri în 1016 meciuri

În vârstă de 35 de ani, Lionel Messi este singurul fotbalist din istorie recompensat de şapte ori cu Balonul de Aur. În palmaresul său impresionant figurează, între altele, 11 titluri naţionale, patru trofee ale Ligii Campionilor, trei Cupe Mondiale ale Cluburilor şi trei Supercupe Europene.

Selecţionerul Argentinei, anunţ despre retragerea lui Lionel Messi de la naţională

Selecţionerul Argentinei a făcut un anunţ despre retragerea lui Lionel Messi de la naţională. Lionel Scaloni, a declarat marţi că superstarul, revenit în ţara natală pentru disputarea a două meciuri, va continua să joace în tricoul echipei naţionale de fotbal ”până când va spune contrariul”, informează AFP.

Messi va continua să vină (la echipa naţională) până când va spune contrariul. Îl văd fericit pe teren şi în selecţionată”, a spus Scaloni despre căpitanul său în vârstă de 35 de ani şi cu 172 de selecţii, cu două zile înaintea meciului cu Panama, care va avea loc la Buenos Aires, prima apariţie a naţionalei Argentinei după titlul mondial cucerit în Qatar.

Scaloni, căruia i-a fost prelungit contractul până în 2026, a stabilit lotului său „obiectivul de a continua să joace la acelaşi nivel”.

‘‘Putem câştiga, putem pierde, dar să fim greu de învins. Acum va fi mai greu ca niciodată, pentru că toată lumea vrea să ne învingă”, a subliniat tehnicianul.

De asemenea, el şi-a avertizat jucătorii titulari împotriva oricărei tentaţii de confort, asigurând că „începe un nou proces”, iar „terenul este cel care vorbeşte” şi „nimeni nu va avea un avantaj pentru că a fost campion mondial”. „Apar tineri despre care credem că vor putea juca la un nivel foarte înalt”, a mai spus Scaloni.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și