Închide meniul

Lionel Messi a doborât un record stabilit de Cristiano Ronaldo în Europa! Performanță senzațională a superstarului de la PSG

Sebastian Cristian Publicat: 9 aprilie 2023, 9:50

Reclamă
Lionel Messi a doborât un record stabilit de Cristiano Ronaldo în Europa! Performanță senzațională a superstarului de la PSG

Lionel Messi a doborât un record stabilit de Cristiano Ronaldo în Europa!

Leo Messi / Profimedia

Lionel Messi a doborât un record stabilit de Cristiano Ronaldo în Europa! Performanță senzațională a superstarului de la PSG, în victoria cu Nice, din campionat, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi și Sergio Ramos au marcat golurile victoriei, iar argentinianul a mai doborât un record, unul care a fost stabilit chiar de marele său rival, Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi a doborât un record stabilit de Cristiano Ronaldo în Europa! Performanță senzațională a superstarului de la PSG

Golul lui Leo Messi din duelul cu Nice a fost al 702-lea său gol înscris în Europa, trecând astfel în acest clasament de Cristiano Ronaldo, care are 701 goluri marcate pe „bătrânul continent”.

Impresionant este și faptul că fotbalistul lui PSG a reușit această performanță, deși are 105 meciuri mai puțin jucate decât superstarul portughez. Mai mult decât atât, Leo Messi a ajuns și la borna de 1.000 goluri la care a contribuit în fotbalul european.


Vedeta lui PSG are și 298 de pase decisive date până acum, scriind istorie pentru Barcelona și PSG. Viitorul argentinianului la echipa din capitala Franței rămâne unul incert. Deși inițial s-a crezut că va semna prelungirea contractului, lucrurile s-au complicat.

Reclamă

Cu doar câteva luni înainte de expirarea contractului, Leo Messi și PSG nu au confirmat că va avea loc o extindere, motiv pentru care au apărut din ce în ce mai multe zvonuri potrivit cărora starul și-ar dori să încerce o nouă provocare, una departe de fotbalul european.

Kevin De Bruyne a scris istorie în Premier League! Mijlocașul lui Manchester City a atins o bornă impresionantă. Erling Haaland, o nouă „dublă” pentru „cetățeni”

Kevin De Bruyne a scris istorie în Premier League! Mijlocașul lui City a atins o bornă impresionantă în duelul cu Southampton. Erling Haaland a făcut și el spectacol, reușind o „dublă”.

Manchester City continuă lupta pentru titlu în Premier League, iar Kevin de Bruyne și Erling Haaland s-au dovedit a fi din nou unii dintre cei mai importanți fotbaliști ai „cetățenilor”.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 45 al întâlnirii cu Southampton, Kevin de Bruyne i-a oferit un nou assist lui Erling Haaland și a scris istorie în Premier League. Concret, mijlocașul belgian a devenit numai al cincilea fotbalist din istoria campionatului englez care a reușit să ofere cel puțin 100 de assisturi.

Superstarul belgian a avut însă nevoie de cele mai puține meciuri dintre ceilalți fotbaliști de pe această listă, scoțând în evidență eficacitatea elevului lui Pep Guardiola. Mai mult decât atât, Kevin De Bruyne i-a oferit 7 pase de gol lui Erling Haaland în acest sezon, stabilind un record între doi fotbaliști de-ai lui Manchester City.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și