Închide meniul
Foto

Lionel Messi a încasat o palmă de la un coleg la antrenamentul Argentinei: “Leo, ești prost?”. Cum s-a încheiat totul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 septembrie 2022, 12:44

Lionel Messi a încasat o palmă de la un coleg la antrenamentul Argentinei: “Leo, ești prost?”. Cum s-a încheiat totul

Lionel Messi a primit o palmă ușoară de la Rodrigo de Paul

Lionel Messi, în timpul unui meci disputat de PSG / Profimedia

Lionel Messi a încasat o palmă de la un coleg în timpul unui antrenament desfășurat de naționala Argentinei în această săptămână. Starul lui PSG, cu 7 Baloane de Aur în vitrină, a avut o mică neînțelegere cu Rodrigo de Paul, de la Atletico Madrid. Totul s-a încheiat însă într-o notă bună, iar cei doi au început să râdă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala Argentinei, pregătită de Lionel Scaloni, se află în cantonament la Miami, în așteptarea meciurilor amicale cu Honduras (24 septembrie) și Jamaica (28 septembrie).

Lionel Messi a încasat o palmă de la un coleg la antrenamentul Argentinei: “Leo, ești prost?”

În timpul uneia dintre sesiunile din SUA, au fost surprinse niște imagini inedite, care au făcut rapid înconjurul presei internaționale. La un moment dat, Messi a venit la De Paul pentru a-i transmite un mesaj, cel mai probabil legat de exercițiile pe care le puneau în scenă la antrenament.

A urmat apoi o reacție neașteptată din partea mijlocașului de la Atletico Madrid. “Leo, ești prost?”,  i-a strigat Rodrigo de Paul starului lui PSG, potrivit Mundo Deportivo.

Lionel Messi și Rodrigo de Paul, în timpul antrenamentului Argentinei
Lionel Messi a primit o palmă ușoară de la Rodrigo de Paul

Apoi, jucătorul lui Atletico i-a dat o palmă ușoară lui Lionel Messi peste mâna pe care o ținea pe față. Leandro Paredes a intervenit imediat pentru ca incidentul respectiv să nu escaladeze, însă nu a fost cazul.

Reclamă

Totul s-a terminat cu o porție de râs din partea celor 3 argentinieni care sunt cu gândul la Cupa Mondială din Qatar, din această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi și Rodrigo de Paul sunt prieteni și pe teren și în afara lui. Căpitanul naționalei Argentinei l-a ajutat pe mai tânărul său coleg cu sfaturi de-a lungul carierei, iar relația lor este excelentă.

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona!

Joan Laporta l-a sunat pe Lionel Messi să revină la Barcelona, iar răspunsul starului argentinian, aflat în prezent la PSG, a fost unul care le dă speranțe fanilor catalani. Atacantul de 35 de ani, plecat în vara anului 2021 de pe Camp Nou, a lăsat de înțeles că nu exclude o ultimă aventură la echipa sa de suflet, înainte de retragere.

Messi a plecat de la Barcelona după 16 ani petrecuți la prima echipă, iar lumea fotbalului a suferit un șoc uriaș.

În ultima vreme s-a tot vorbit despre o revenire de senzație a argentinianului pe Camp Nou, iar ultimul anunț din Spania îi va bucura la maximum pe suporterii catalani.

Potrivit presei iberice, Joan Laporta l-a contactat în cursul acestei săptămâni pe Lionel Messi și i-a propus o revenire la Barca. În plus, președintele clubului catalan și-a cerut scuze pentru modul în care atacantul de 35 de ani a plecat anul trecut, la numai câteva luni după ce Laporta fusese reinstalat în funcție.

Răspunsul lui Messi n-a întârziat să apară. Jucătorul cu 7 Baloane de Aur i-a spus lui Laporta că momentan se gândește doar la Cupa Mondială din Qatar, din iarnă. După aceea, argentinianul își va evalua variantele și va lua în calcul și o revenire pe Camp Nou.

Lionel Messi va rămâne liber de contract vara viitoare, iar din iarnă va putea negocia deja cu alte echipe. Internaționalul argentinian a început în forță noul sezon alături de PSG. Messi a marcat 6 goluri și a oferit 8 assist-uri în 11 apariții, în toate competițiile.

Reclamă
Recomandări
  • Lionel Messi a încasat o palmă de la un coleg la antrenamentul Argentinei: “Leo, ești prost?”
  • Finlanda – România e astăzi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și