Închide meniul

Lionel Messi a primit o ofertă din Premier League! Emiliano Martinez, propunere inedită: „Îmi tai salariul pentru el!”

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 21:29

Lionel Messi a primit o ofertă din Premier League! Emiliano Martinez, propunere inedită: „Îmi tai salariul pentru el!

Lionel Messi, ofertă din Premier League de la Emiliano Martinez

Emiliano Martinez şi Lionel Messi/ Profimedia

  • Lionel Messi a primit o ofertă din Premier League
  • Emiliano Martinez, propunere inedită pentru starul de la PSG

Lionel Messi a primit o ofertă din Premier League, de la colegul său de naţională, Emiliano Martinez. Portarul sud-american susţine că ar fi capabil să îşi micşoreze salariul pentru ca starul de la PSG să evolueze alături de el la Aston Villa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi este aproape de finalul contractului său de doi ani cu Paris Saint-Germain şi se pune întrebarea unde va juca în viitorul sezon, existând speculaţii legate de o revenire la FC Barcelona sau de o experienţă în Arabia Saudită.

Lionel Messi, ofertă din Premier League de la Emiliano Martinez

Cunoscut pentru evoluţiile sale foarte bune la Cupa Mondială din Qatar, câştigată de Argentina, dar şi pentru extravaganţele din afara terenului, Emiliano Martinez a dezvăluit că are un plan pentru a-l atrage pe Messi la formaţia din Birmingham.

Reclamă

„Suporterii lui PSG îl fluieră pe Messi? Îl voi aduce la Aston Villa”, a anunţat fără ocolişuri Martinez. „Hai băiete, o să bem nişte pahare şi o să mâncăm grătar în fiecare săptămână. Chiar o să-i pregătesc fripturi în fiecare weekend! O să-i rog pe suporteri să facă steguleţe cu efigia lui, se va simţi foarte bine aici. Vreau chiar să-i dau o parte din salariul meu. Aş face tot ce e posibil ca să-l aduc aici!”, a spus Martinez, conform agerpres.ro.

Messi, care pe 24 iunie va împlini 36 de ani, este foarte aproape să câştige Ligue 1 cu PSG pentru al doilea sezon consecutiv.

Reclamă

Lionel Messi a primit o ofertă colosală, de 500 de milioane de dolari pe an

Lionel Messi are zilele numărate la PSG şi tocmai a primit o ofertă colosală, de 500 de milioane de dolari pe an. Atacantul în vârstă de 35 de ani poate da un „tun” financiar de proporţii. Ar câştiga de două ori şi jumătate mai mulţi bani decât rivalul său Cristiano Ronaldo.

Chiar arabii sunt decişi să profite de scandalul dintre Lionel Messi şi şefii lui PSG. Al Hilal şi-a mărit oferta iniţială de 400 de milioane de dolari, pe care i-o făcuse argentinianului. Acum pune la bătaie 500 de milioane de dolari pe an. Anunţul a fost făcut de forbes.com, care a preluat informaţia de la omul de afaceri catalan Jaume Roures. Messi ar putea câştiga 1.370.000 de euro în fiecare zi de contract şi 57.000 de euro în fiecare oră!

Al Hilal este pe locul 4 în campionat şi e gata să îşi revoluţioneze lotul pentru a câştiga titlul în sezonul viitor. Echipa este pregătită chiar de un argentinian, Ramon Angel Diaz. Dacă va accepta cel mai mare contract din istoria fotbalului, Messi va fi din nou adversarul lui Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Oferta primită de Messi pare a fi una de nerefuzat! În condiţiile date, sunt şanse tot mai mici ca starul sud-american să revină la Barcelona. Joan Laporta a dezvăluit că se fac eforturi pentru ca Barcelona să-şi poate permite transferul lui Lionel Messi. Preşedintele clubului blaugrana a anunţat că poartă des discuţii cu jucătorul care a scris istorie pe Camp Nou.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1
Liga 1 • 22 mart., 10:14
Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1! A început licitaţia pentru golgheterul Rapidului
Ce îşi doreşte Dan Şucu să facă cu banii, dacă îl vinde pe Albion Rrahmani
Liga 1 • 17 mart., 13:49
Ce îşi doreşte Dan Şucu să facă cu banii, dacă îl vinde pe Albion Rrahmani. Atacantul Rapidului, dorit de Benfica şi Aston Villa