Închide meniul

Lionel Messi a răbufnit după ce Suarez a fost lăsat să plece de la Barcelona la Atletico! Atac dur la conducere: ”Nu mă mai surprinde nimic”

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2020, 10:11

Lionel Messi a răbufnit după ce Suarez a fost lăsat să plece de la Barcelona la Atletico! Atac dur la conducere: ”Nu mă mai surprinde nimic”

AFP7 / Irina R. H. via Hepta

Lionel Messi

  • Luis Suarez a plecat la Atletico Madrid
  • Mesajul lui Lionel Messi

Messi continuă războiul cu cei din conducerea Barcelonei, după ce Suarez nu a mai fost păstrat la echipă. Atacantul uruguayan a semnat cu rivala Atletico Madrid, lucru ce l-a enervat la culme pe Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Lionel Messi, după plecarea lui Suarez la Atletico Madrid

Abia mă obișnuiam cu ideea, dar azi am intrat în vestiar și m-am lovit de realitate. Cât de dificil va fi să continui fără a-mi împărtăși fiecare zi cu tine, atât pe teren, cât și în afara lui. Ne vei lipsi enorm. Au fost mulți ani, mulți prieteni, multe prânzuri, cine… Multe lucruri pe care nu le voi uita, toate zilele petrecute împreună.

Va fi ciudat să te văd în tricoul altei echipei și, mai ales, să te infrunt. Meritai să te desparți de club frumos, așa cum meriți pentru ceea ce ești: unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului, care a reușit lucruri importante atât individual, cât și la nivel de grup. 

Reclamă

Nu meritai să fii concediat așa cum au făcut-o. Dar adevărul este că deja nu mă mai surprinde nimic. 

Îți doresc tot binele în această noua provocare! Te iubesc foarte mult! Pe curând, prietene", a fost mesajul lui Messi pe Instagram.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas… Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.
O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi) pe

Luis Suarez a părăsit Barcelona cu lacrimi în ochi

Vârful de 33 de ani a plecat din cantonamentul Barcelonei cu lacrimi în ochi. În ultimele 6 sezoane, a marcat 198 de goluri în 283 de meciuri şi a pasat de 109 ori decisiv.

Uruguayanul și-a adjudecat 13 trofee, patru titluri de campion al Spaniei, patru în Cupa Spaniei, două în Supercupa Spaniei şi câte unul în Liga Campionilor, Supercupa Europei, Cupa Mondială a cluburilor.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile