Închide meniul

Lionel Messi a rupt tăcerea despre relația cu Kylian Mbappe! Ce a spus despre transferul acestuia la Real Madrid: „Să vedem ce se va întâmpla!” Cui i-ar da Balonul de Aur

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2021, 18:16

Lionel Messi a rupt tăcerea despre relația cu Kylian Mbappe! Ce a spus despre transferul acestuia la Real Madrid: „Să vedem ce se va întâmpla! Cui i-ar da Balonul de Aur

Lionel Messi a vorbit despre relația cu Kylian Mbappe

Profimediaimages

  • Lionel Messi a rupt tăcerea despre Mbappe
  • Cui i-ar da Balonul de Aur

Messi și Mbappe ar putea să își spună adio la finalul sezonului, când atacantului francez îi expiră contractul cu PSG. Kylian Mbappe a spus, în repetate rânduri, că își dorește să joace la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sincer, abia am ajuns și nu știu foarte multe, dar, la fel ca toată lumea, așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Dacă la final va rămâne alături de noi va fi o mare bucurie și un element în plus pentru a ne îndeplini obiectivele.

M-am înțeles foarte bine cu el încă din primele săptămâni. Kylian vorbește perfect spaniola și cu un jucător ca el este ușor să te înțelegi. O bună relație în afara terenului face ca lucrurile să fie mult mai  simple și, deși este devreme să tragem concluzii, sunt sigur că va fi bine”, a mărturisit Leo Messi, citat de Sport.es.

Reclamă

Lionel Messi i-ar da lui Mbappe Balonul de Aur

Lionel Messsi este considerat principalul favorit pentru a câștiga Balonul de Aur și în acest an. Acesta ar putea fi al șaptelea trofeu din cariera starului argentinian.

Messi spune că ar merita și colegii săi din atacul PSG-ului să câștige acest trofeu.

Reclamă

Evident, în echipa mea există cel puţin doi jucători pentru care aş vota cu siguranţă: Ney (Neymar) şi Kylian (Mbappe). Iar apoi (Robert) Lewandowski, care a avut un an grozav. Mai este, de asemenea, (Karim) Benzema, care a fost excelent„, a mai spus Messi.

Lionel Messi a vorbit și despre plecarea de la Barcelona

Lionel Messi a vorbit și despre momentul în care Barcelona a anunțat că nu îi poate înregistra contractul. Messi a recunoscut că nu doar PSG l-a dorit în acel moment.

Barcelona a publciat acel comunicat în carea a anunțat că eu nu voi continua la club și, din acel punct, am început să mă întreb cum voi reacționa. Trebuia să-mi găsesc un nou club, pentru a-mi continua cariera. Am avut norocul să fiu contactat de mai multe cluburi, printre care și PSG. Îi sunt recunoscător acestui club, pentru că încă din start m-a tratat foarte bine.”, a declarat Leo Messi, pentru France Football.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!