Închide meniul

Lionel Messi a rupt tăcerea: „M-aţi tratat ca pe un eşec. Nu suntem cei mai buni din lume”

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 11:03

Lionel Messi a rupt tăcerea: „M-aţi tratat ca pe un eşec. Nu suntem cei mai buni din lume

Lionel Messi a rupt tăcerea

Profimediaimages

  • Lionel Messi a câştigat Copa America cu Argentina
  • Messi a vorbit despre situaţia de la echipa naţională

„Unii dintre voi m-aţi tratat ca pe un eşec, s-a spus că nu merit să îmbrac tricoul Argentinei pentru că nu dau totul. Trebuie întâi de toate să recunoaştem că nu suntem cei mai buni din lume. Noi, fotbaliştii, am înţeles asta. Şi, odată ce am realizat că nu suntem cea mai puternică naţională, s-a întâmplat următorul lucru: ne-am dat seama că trebuie să muncim mult mai mult pentru a o duce pe Argentina acolo unde vrem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, la ora adevărului: „Scaloni are un mare merit”

A fost un moment de cotitură, dar cred că ne îndreptăm în direcţia dorită. Copa America a fost un start, trebuie să continuăm să clădim, să muncim, să creştem. Scaloni are un mare merit pentru ultimele rezultate ale Argentinei. A preluat echipa într-un moment dificil şi ne-a dat încredere, a construit treptat.

A avut de la început încredere în jucătorii tineri şi a ştiut întotdeauna ce vrea. De la Copa America 2019 am făcut un salt important, am continuat să creştem. Totul funcţionează acum, iar Scaloni are un mare rol. El şi stafful său. Ne oferă încredere şi ne motivează”, a spus Messi, pentru ESPN, citat de eurosport.ro.

Reclamă

Anunţ şocant despre Lionel Messi

Juan Roman Riquelme, fost jucător al Barcelonei, este convins că Lionel Messi se va întoarce pe Camp Nou după aventura de la Paris. Acesta crede cu tărie că argentinianul va cuceri Liga Campionilor alături de Neymar şi Mbappe, după care va reveni în La Liga.

„Sper că Messi va continua să se bucure la Parsi. Nu știu dacă este ciudat, dar suntem încântați să-l vedem alături de Mbappe și Neymar. Ei dacă nu câștigă acum Liga Campionilor, nu o vor mai câștiga. Cred că Messi va câștiga Liga Campionilor cu PSG și se va retrage la Barcelona”, a spus Juan Roman Riquelme, citat de as.com.

Reclamă

Lionel Messi este favorit la Balonul de Aur din acest an, notează goal.com. Potrivit jurnaliştilor englezi, triumful de la Copa America l-a ajutat pe starul argentinian să ajungă în pole position.

De asemenea, specialiştii mizează pe faptul că Messi va avea cifre incredibile în Ligue 1, dar şi în Liga Campionilor, unde va da peste Manchester City, RB Leipzig şi Club Brugge. În 2021, Messi a marcat 33 de goluri, a oferit 14 pase decisive, a câştigat Copa America, dar şi Cupa Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS