Închide meniul

Lionel Messi a vorbit în premieră despre perioada în care a fost infectat cu Covid-19. „Mi-a luat mai mult decât credeam să-mi revin”. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2022, 20:34

Lionel Messi a vorbit în premieră despre perioada în care a fost infectat cu Covid-19. „Mi-a luat mai mult decât credeam să-mi revin. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Lionel Messi şi Antonela Roccuzzo, mesaj pentru fani

Instagram Antonela Roccuzzo

Messi a fost testat pozitiv la 28 decembrie 2021, în oraşul săul natal, Rosario, unde îşi petrecea Sărbătorile. Abia pe 2 ianuarie a apărut anunţul oficial făcut de PSG. Trei zile mai târziu a avut un test negativ şi a primit acceptul de a se întoarce în Franţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, după ce a fost infectat cu Covid-19: „Abia aştept să revin pe teren”

Atacantul de 34 de ani a postat o imagine în care apare alături de soţia lui, Antonela Roccuzzo. Aceasta a fost însoţită de un mesaj emoţionant adresat fanilor.

Bună ziua! După cum știți, am avut Covid-19. Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele primite și să vă spun că mi-a luat mai mult decât credeam să-mi revin, dar acum sunt bine. Aproape mi-am revenit și aștept cu nerăbdare să revin pe teren. M-am antrenat zilele acestea pentru a fi 100%, vin provocări foarte frumoase anul acesta și sper să ne revedem foarte curând. Mulțumiri!!!„, a reacţionat Lionel Messi.

View this post on Instagram


A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Reclamă

Messi a ratat derby-ul Olympique Lyon – PSG, scor 1-1, din etapa a 20-a din Ligue 1. Rămâne de văzut dacă va putea juca în duelul cu Brest, care este programat sâmbătă.

Probleme din cauza Covid-19 la PSG

Câştigătorul Balonului de Aur a fost unul dintre cei patru fotbalişti ai liderului din Ligue 1 care au fost depistaţi cu coronavirus. Juan Bernat, Sergio Rico şi Nathan Bitumazala sunt ceilalți trei fotbaliști infectați, se arăta pe site-ul oficial al lui PSG. Aceștia au fost nevoiţi să respecte un protocol sanitar adaptat.

Lionel Messi și soția sa, Antonela Roccuzzo, au petrecut pe cinste în Ajunul Crăciunului. Cei doi au dansat împreună, iar imaginile au devenit virale.

Reclamă 4 / 0/3

Messi și Antonela s-au descălțat și au oferit un dans memorabil pe melodia „Si me tomo una cerveza”, care se traduce „Dacă aș avea o bere”, interpretată de Migrantes și Alico. Soția starului argentinian a surprins întregul moment pe Instagram.

În timpul dansului dintre Messi și Antonela s-au auzit pe fundal versurile „Eu și tu suntem făcuți unul pentru celălalt”. Superstarul lui PSG i-a oferit soției sale și un sărut, chiar pe ringul de dans. Imaginile au devenit imediat virale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și