Închide meniul

Lionel Messi, anunţ de ultimă oră. „Mă voi întoarce la Barcelona, acolo este casa mea!”. Declaraţii „grele” ale starului de la PSG

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2021, 12:26

Lionel Messi, anunţ de ultimă oră. „Mă voi întoarce la Barcelona, acolo este casa mea!. Declaraţii „grele ale starului de la PSG

Lionel Messi s-a despărţit cu ochii în lacrimi de Barcelona

Profimediaimages

Lionel Messi a plecat într-un moment în care se anunţa că este iminentă prelungirea contractului. Joan Laporta i-a transmis însă că nu va mai putea continua din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, pregătit să revină la Barcelona

Nu ştiu ce s-a întâmplat (n.r. plecare din cauza fair-play-ului financiar). Asta e, eu am plecat de acolo şi timpul a trecut. Ei mi-au spus că nu pot să-mi reînnoiesc contractul şi că nu voi putea rămâne. Nu trebuie să caut vinovaţi pentru a afla ce s-a întâmplat. Eu voi rămâne cu ceea ce mi-au spus ei.

Mereu a spus că veni momentul în care mă voi întoarce la Barcelona. Acolo este casa mea şi voi locui acolo. Evident, dacă voi putea contribui şi să ajut clubul, mi-ar plăcea să revin„, a declarat Lionel Messi într-un interviu pentru marca.com.

Jurnaliştii spanioli l-au întrebat despre plecările starurilor din La Liga. Messi se aşteaptă ca situaţia să se schimbe în cel mai scurt timp.

Sper că vor veni înapoi jucători grozavi, să fie tot ce a fost mai bun în ultimul deceniu sau în ultimii 15 ani. La Liga a fost mereu unul dintre cele mai bune campionate din lume şi sper să se revină la ceea ce a fost. Este adevărat că au plecat mulţi jucători, din diferite motive, dar sunt încrezător că, pe viitor, acest lucru se va schimba„, a reacţionat Leo Messi.

Reclamă

Fostul căpitan al Barcelonei este fericit că Xavi a ajuns antrenorul catalanilor şi abia aşteaptă să se vadă cu cel alături de care a jucat pe Camp Nou.

Citește și:

Lionel Messi, primul gol în Ligue 1

Lionel Messi a avut probleme de adaptare la vicecampioana din Ligue 1. În cele din urmă a spart gheaţa şi a înscris primul gol în Ligue 1 de când a ajuns în Franța. Starul argentinian și-a trecut numele pe lista marcatorilor în meciul PSG – Nantes 3-1.

Lionel Messi a înscris după o fază marcă înregistrată. Starul parizienilor a primit balonul în flancul drept, a pătruns în interior și a finalizat acțiunea cu un șut imparabil la colțul lung. Messi a avut nevoie de trei luni ca să înscrie primul gol în campionatul francez.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după gol, Kylian Mbappe a sărit să-l felicite pe Lionel Messi. Neymar se afla pe bancă după ce a fost schimbat de Pochettino. S-a terminat 3-1 pentru PSG.

Recomandări
  • Lionel Messi le-a aprins imaginaţia fanilor Barcelonei
  • Starul argentinian este pregătit să revină pe Camp Nou

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și