Închide meniul

Lionel Messi ar putea fi adversarul lui Cristiano Ronaldo! Oferta colosală primită de starul argentinian din Arabia Saudită

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 martie 2023, 20:04

Lionel Messi ar putea fi adversarul lui Cristiano Ronaldo! Oferta colosală primită de starul argentinian din Arabia Saudită

Lionel Messi, reacție sinceră despre rivalitatea cu Cristiano Ronaldo

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci amical / Profimedia

Lionel Messi ar putea redeveni adversarul lui Cristiano Ronaldo, după ce a primit o ofertă de la o trupă din Arabia Saudită. Sud-americanul a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG, şi deşi au existat numeroase runde de negocieri, până în prezent, acesta nu şi-a prelungit înţelegerea de pe Parc de Princes şi ar putea pleca gratis în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi este ofertat de Al-Ittihad, trupă din prima ligă din Arabia Saudită. În acelaşi campionat evoluează şi rivalul argentinianului, Cristiano Ronaldo, la Al Nassr.

Lionel Messi ar pute fi adversarul lui Cristiano Ronaldo, după ce o echipă din Arabia Saudită l-a ofertat

Al Ittihad a pus ochii pe Lionel Messi, iar oficialii formaţiei saudite sunt dispuşi să-l plătească regeşte pe argentinian. Concret, marca.com anunţă faptul că formaţia din Golf i-ar oferi un salariu de aproximativ 100 de milioane de dolari pe an, mai exact, 94 de milioane.

Se pare că oferta ar fi fost trimisă deja către oamenii din anturajul lui Lionel Messi, şi se aşteaptă răspunsul argentinianului.

Dacă mutarea lui Lionel Messi la Al Ittihad s-ar concretiza, ar fi o altă lovitură dată de fotbalul saudit, după transferul lui Cristiano Ronaldo. Planul oficialilor saudiţi este de a promova cât mai mult fotbalul din ţara lor, având ca ţintă organizarea Cupei Mondiale din 2030.

Reclamă

Totodată, Al Ittihad îşi doreşte să câştige titlul în Arabia Saudită, ultimul succes având loc în 2009. În acest sezon, formaţia pregătită de Nuno Espirito Santo ocupă locul secund, fiind la două puncte distanţă de rivala Al Nassr, care este lider.

Lionel Messi a mai fost pe radarul unei formaţii din Arabia Saudită. Concret, Al Hilal, o altă formaţie cu renume din Arabia Saudită, l-a avut pe listă pe starul argentinian, după cum a confirmat-o chiar antrenorul echipei, Ramon Diaz.

„Arabia Saudită are şansa de a-l cumpăra pe Lionel Messi acum, imginaţi-vă ce putere are această ţară”, a declarat antrenorul argentinian al lui Al Hilal, Ramon Diaz, pentru marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Se pare că Al Hilal ar fi fost dispusă să-i ofere dublu de cât este dispusă să îi ofere Al Ittihad, anume 200 de milioane de dolari.

Prima reacţie a lui Lionel Messi, după ce a câștigat premiul FIFA „The Best 2023”

Prima reacţie a lui Lionel Messi, după ce a câștigat premiul FIFA „The Best 2023”, a fost una extrem de emoţionantă. Starul argentinian a câştigat pentru a doua oară în carieră acest trofeu şi i-a egalat pe Cristiano Ronaldo şi pe Robert Lewandowski.

Lionel Messi a câştigat competiţia cu Kylian Mbappe şi cu „Balonul de Aur”, Karim Benzema, graţie succesului istoric cu Argentina de la Campionatul Mondial. Messi a mai câştigat această distincţie în 2019.

Lionel Messi a avut un discurs emoţionant după ce a câştigat acest trofeu şi a avut cuvinte de laudă la adresa lui Mbappe şi Benzema, cei cu care s-a luptat pentru acest premiu. De asemenea, Messi a avut un mesaj profund colegii săi din naţionala Argentinei, alături de care a scris istorie.

„Vreau să spun că e o plăcere să fiu aici din nou, între cei trei, Benzema, chiar dacă nu e, Kylian, ambii au avut un an extrem de mare. Vreau să le mulțumesc coechipierilor mei, sunt aici azi Scaloni, Dibu, fără ei nu am fi azi aici. Trofeul e parte din ei, e recunoașterea pentru echipă.

A fost o nebunie anul ăsta după atâta luptă, e un vis pentru orice jucător. Foarte puțini jucători reușesc să îl câștige, eu am reușit.

Mulțumesc familiei, argentinienilor pentru modul în care am trăit, va rămâne pe viață în amintirile noastre. Îi pup pe băieții mei, care ne urmăresc. Vă mulțumesc”, a fost prima reacţie a lui Lionel Messi, după ce a fost desemnat cel mai bun jucător în gala FIFA „The Best 2023”.

Reclamă
Recomandări
  • Lionel Messi ar putea fi din nou adversarul lui Cristiano Ronaldo
  • Al Ittihad, dispusă să-l plătească regeşte pe argentinian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și