Închide meniul

Lionel Messi, deranjat că a aflat din presă de intenţia lui Scaloni de a părăsi naţionala! Discuţia incredibilă cu selecţionerul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 noiembrie 2023, 10:08

Lionel Messi, deranjat că a aflat din presă de intenţia lui Scaloni de a părăsi naţionala! Discuţia incredibilă cu selecţionerul

Lionel Messi, deranjat că a aflat din presă de intenţia lui Scaloni de a părăsi naţionala

Lionel Scaloni şi Lionel Messi, în Argentina - Panama / Profimedia Images

Lionel Messi a fost deranjat că a aflat din presă de intenţia lui Scaloni de a părăsi naţionala Argentinei. Balonul de Aur a discutat cu Scaloni ulterior, dar preţ de doar 30 de secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Scaloni a surprins pe toată lumea după victoria istorică a Argentinei cu 1-0 în faţa Braziliei pe Maracana, pe 22 noiembrie. În urma meciului din preliminariile Cupei Mondiale 2026, selecţionerul şi-a anunţat dorinţa de a „reflecta” asupra a ceea ce va urma şi a lăsat să se înţeleagă o posibilă demisie.

Lionel Messi, deranjat că a aflat din presă de intenţia lui Scaloni de a părăsi naţionala!

Lionel Messi ar fi fost foarte surprins de această declaraţie, nefiind la curent cu intenţiile antrenorului său, relatează news.ro.

În timpul unei emisiuni la postul de radio argentinian TN, gazda Jorge Rial a dezvăluit culisele în care cel care a câştigat de opt ori Balonul de Aur a aflat vestea şi discuţia care a urmat cu Scaloni.

Nici Messi şi nici băieţii nu ştiau nimic despre asta. Messi era total nedumerit, mai ales că a aflat de la o persoană din exterior”, a declarat Rial.

Reclamă

Lionel Messi şi Lionel Scaloni au discutat apoi pentru scurt timp. Potrivit lui Jorge Rial, schimbul de replici a durat mai puţin de un minut. „Cel care a scurtat conversaţia şi a plecat a fost Messi (…) Conversaţia cu Scaloni a durat 32 de secunde. Da, 32 de secunde”, a adăugat Jorge Rial. „Există coduri în fotbal (…) Şi dacă pe un jucător îl deranjează să afle lucruri prin intermediul presei, imaginaţi-vă asta pentru Messi…”, a mai spus el.

La câteva zile după declaraţiile sale, Lionel Scaloni este încă în funcţie.

Lovitură pentru Lionel Messi! A câștigat Balonul de Aur, dar nu a prins echipa sezonului din MLS

Lovitură pentru Lionel Messi! Câștigătorul Cupei Mondiale din 2022, dar și al Balonului de Aur din 2023, nu a reușit să prindă echipa sezonului în MLS, campionatul din Statele Unite ale Americii.

Reclamă 4 / 0/3

În topul celor mai buni jucători ai sezonului din Statele Unite ale Americii, starul argentinian a fost surclasat de jucători care nu au realizat nici o parte din performanțele reușite de acesta, în toată cariera.

Oficialii de la conducerea Major League Soccer au postat, în decursul zilei de marți, lista completă a jucătorilor care au fost incluși în echipa sezonului din MLS. Marele absent este Lionel Messi, care este legitimat la Inter Miami, din această vară.

Totuși, este de notat faptul că starul argentinian nu s-a aflat la Inter Miami de la startul sezonului, iar echipa lui David Beckham nu s-a calificat în play-off-ul ligii.

Iată lista completă a jucătorilor care au prins echipa sezonului din MLS: Roman Burki (St. Louis City) – Walker Zimmerman (Nashville SC), Tim Parker (St. Louis City SC), Matt Miazga (FC Cincinnati) – Hany Mukhtar (Nashville SC), Hector Herrera (Huston Dynamo FC), Thiago Almada (Atlanta United), Luciano Acosta (FC Cincinnati) – Chucho (Columbus Crew), Giorgos Giakoumakis (Atlanta United) și Denis Bouanga (Los Angeles Football Club).

Familia lui Lionel Messi a fost jefuită în plină stradă!

Familia lui Lionel Messi a fost jefuită, în plină stradă, în Argentina. Poliţiştii au oferit detalii şi au anunţat că agresorii au deschis focul şi au plecat cu două sacoşe cu bani.

Mai mulţi infractori au atacat, miercuri, o maşină care transporta bani proveniţi din comerţ şi care aparţineau socrilor fotbalistului argentinian Lionel Messi la Rosario (300 km de Buenos Aires), furând 21.500 de dolari şi deschizând focul, a raportat poliţia, citată de AFP.

Doi agresori au spart geamurile maşinii care transporta doi angajaţi ai unui supermarket aparţinând familiei soţiei lui Messi, Antonella Roccuzzo, precum şi unui văr al acesteia, informează AFP.

Reclamă

Aceştia au furat două sacoşe conţinând 8 milioane de pesos din încasări (21.500 dolari), bani care urmau să fie depuşi la o bancă din Rosario, anunţa agerpres.ro.

Înainte de a dispărea cu maşina, agresorii au deschis focul. Ocupanţii maşinii atacate au fost şocaţi de cele întâmplate, dar au scăpat nevătămaţi.

Socrii lui Messi nu sunt la primul incident de acest gen, fiind atacaţi la Rosario, oraşul căpitanului echipei Argentinei. În luna martie, grilajul metalic de la un supermarket aparţinând familiei Roccuzzo a fost mitraliat în cursul nopţii, iar atacatorii au lăsat un mesaj misterios: „Messi, te aşteptăm, Javkin (primarul din Rosario) este un narcoman, nu te va proteja”.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și