Închide meniul

Lionel Messi, detalii uimitoare din contract! Bonusul uriaş pe care trebuie să i-l achite Barcelona + Cum vrea Laporta să-l păstreze pe Camp Nou

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 13 ianuarie 2021, 13:35

Lionel Messi, detalii uimitoare din contract! Bonusul uriaş pe care trebuie să i-l achite Barcelona + Cum vrea Laporta să-l păstreze pe Camp Nou

profimediaimages

Lionel Messi trebuie să primească un bonus uriaş de la Barcelona

Publicația spaniolă, La Vanguardia, a aflat detalii din ultimul contract semnat de Lionel Messi cu Barcelona, în 2017. Catalanii s-au obligat să-i acorde două bonusuri uriașe, fiecare în valoare de 39 de milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona riscă insolvența din cauza lui Lionel Messi 

Primul bonus, de semnătură, a fost achitat cu mare întârziere, abia în vara anului trecut. Cel de-al doilea, pentru terminarea contractului, trebuie plătit în această vară. Barca a obținut o amânare din cauza pandemiei și va trimite suma eșalonat, până în 2025.

Catalanii au probleme financiare uriașe. Datoria este de 900 de milioane de euro, din care 430 de milioane trebuie achitate în acest an. "Austeritate sau insolvenţă", scriu jurnaliștii spanioli. 

Salariul lui Messi este una din marile cheltuieli ale clubului. Acesta este de 100 de milioane de euro brut.

Cum vrea să îl convingă Juan Laporta pe Lionel Messi

Unul din candidații la funcția de președinte al Barcelonei, Juan Laporta, speră că va redresa clubul și spune că va discuta cu Messi ca să il convingă să rămână pe Camp Nou.

Reclamă

"Nu este motivat de bani. Vrea să câştige din nou Champions League. O să-i spun lui Messi că proiectul sportiv o să îi placă mult. Avem o relaţie de apreciere reciprocă", a spus Laporta la postul de radio Cadena SER, citat de Marca.

Lionel Messi are probleme medicale şi ar putea rata meciul cu Sociedad, din semifinalele Supercupei

Până îşi va decide viitorul, Lionel Messi speră să câştige şi alte trofee cu Barcelona. El ar putea lipsi însă în această seară, contra lui Real Sociedad, în semifinalele Supercupei. 

Messi a acuzat probleme medicale în cel mai recent meci, în week-end, contra Granadei, când a fost înlocuit. Din această cauză nu a efectuat programul de pregătire alături de restul echipei şi va fi cel mai probabil menajat, scrie ESPN, citată de football-espana.net.

Reclamă 4 / 0/3
  • Giani Kiriță este invitatul lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Puteţi urmări emisiunea pe www.as.ro/live
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
Vezi toate știrile
Citește și