Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, dublă de senzație în doar 3 minute, pentru istorie. Noi recorduri după Argentina – Jamaica 3-0

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 septembrie 2022, 9:04

Lionel Messi, dublă de senzație în doar 3 minute, pentru istorie. Noi recorduri după Argentina – Jamaica 3-0

Lionel Messi, Argentina

Lionel Messi, într-un meci pentru Argentina/ Profimedia Images

Lionel Messi a reușit o dublă de senzație în doar 3 minute, pentru istorie, în Argentina – Jamaica, meci în care a fost introdus pe teren în minutul 56. ”E ca Federer”, susține selecționerul ”Pumelor”, Lionel Scaloni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a transformat un amical banal cu Jamaica într-un show total. A marcat mai întâi cu un șut din afara careului, iar, după alte trei minute, dintr-o lovitură liberă, executată magistral.

Lionel Messi, dublă de senzație în doar 3 minute, pentru istorie

După această dublă, Messi a ajuns la 90 de goluri marcate pentru echipa națională, dar și la 100 de victorii alături de ”Pume”. Doar alți cinci jucători au mai reușit asta alături de naționala lor.

Reclamă

Sergio Ramos (131 de victorii în 180 de meciuri), Iker Casillas (121 în 167), Cristiano Ronaldo (113 în 191), Andres Guardado (102 în 179), Lionel Messi (100 în 164) și Xavi (100 în 133) sunt jucătorii ajunsi la 100 de succese cu naționala.

Lionel Scaloni: Messi e ca Federer

”Trebuie să te bucuri de existența lui Messi. Nu contează țara, toată lumea o face. Sunt antrenorul lui, dar aș cumpăra un bilet să îl văd. Așa s-a întâmplat cu Federer, care s-a retras și toată lumea era veselă, dar acum nu mai joacă. Și câți dintre noi nu și-ar dori să-l vadă jucând din nou.

Așa se va întâmpla și cu Messi, chiar mai mult, pentru că fotbalul generează ceva mai puternic. De aceea, hai să ne bucurăm de el”, a spus Lionel Scaloni, după meci, citat de ole.com.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a marcat primul gol, Messi a fost aproape să fie luat pe sus de forțele de ordine, preocupate să imobilizeze un fan care intrase pe teren cu gândul de a primi un autograf pe spatele gol de la idolul său.

Pe de altă parte, Argentina a ajuns pe locul 2 la număr de meciuri consecutive fără eșec, atunci când vorbim de selecționate (35). Locul 1 e ocupat de Italia, cu 37 de partide fără înfrângere, în perioada 2018-2021.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și