Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 11:20

Reclamă
Lionel Messi, „dublă și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS

Lionel Messi, "dublă" și assist pentru Inter Miami

Lionel Messi / Profimedia

Lionel Messi a reușit o „dublă” și un assist pentru Inter Miami! Campionul mondial continuă să facă spectacol în campionatul din America.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa Inter Miami continuă să avanseze în Conferinţa de Est a MLS, după ce a învins duminică pe teren propriu formaţia Nashville, scor 3-1, graţie unei duble a lui Lionel Messi.

Lionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami

Echipa din Tennessee, care se află pe ultimul loc în clasament, a deschis scorul în minutul 2, cu un autogol al fundaşului Franco Negri, notează news.ro.

Dar Messi a egalat rapid după o deviere a lui Luis Suarez (1-1, 11). Un alt fost coechipier de la Barça, Sergio Busquets, a fost cel care a adus-o pe Miami în avantaj înainte de pauză, reluând cu capul la cornerul argentinianului (2-1, 39′).

Messi a reuşit o dublă pe final de meci, când a transformat un penalty acordat tânărului atacant brazilian Léo Afonso, care intrase pe teren cu puţin timp înainte (3-1, minutul 81).

Reclamă

În vârstă de 36 de ani, Messi a marcat nouă goluri în tot atâtea meciuri până acum în acest sezon. Cu 18 puncte din zece meciuri, Inter Miami are două puncte avans faţă de New York RB.

Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor

Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor. Echipa din SUA a fost învinsă de Monterrey, în sferturi.

Reclamă 4 / 0/3

Monterrey s-a impus şi în prima manşă, desfăşurată în Florida, cu 2-1.

După meci, oficialii celor de la Monterrey au făcut o postare uluitoare pe Twitter. Aceștia au scris „SIUU”, făcând aluzie la modul în care Cristiano Ronaldo se bucură după marcarea unui gol. Postarea a fost ștearsă la puțin timp după publicare, însă fanii s-au mișcat rapid și au repostat imaginea.

De asemenea, fanii echipei din Mexic l-au fluirerat pe Lionel Messi la fiecare atingere de balon, în timpul acestei partide.

Inter a avut o posesie superioară la Monterrey, dar fără a produce pericol la poarta argentinianului Esteban Andrada, notează EFE, potrivit agerpres.ro.

Mexicanii au deschis scorul prin Brandon Vazquez (31), după o ieşire greşită a portarului Drake Callender. Germán Berterame (58) a dublat avantajul gazdelor, iar Jesus Gallardo (64) a punctat după o nouă eroare a apărării oaspeţilor.

Inter Miami a rămas în zece oameni în min. 78, când fostul internaţional spaniol Jordi Alba a primit al doilea cartonaş galben. Oaspeţii au înscris, totuşi, golul de onoare, prin Diego Gomez (85), din pasa lui Messi.

Monterrey va juca în semifinale contra altei echipe americane, Columbus Crew, la care evoluează românul Alexandru Măţan. Cealaltă semifinală va opune formaţiile mexicane Pachuca (5-0 şi 2-1 cu costaricanii de la Herediano) şi Club America (4-0 şi 5-2 cu New England Revolution).

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și