Închide meniul

Lionel Messi făcut praf după Nice – PSG 1-0! ”Să-i reducă salariul, nu își merită banii!” / ”Nu a semnat Balonul de Aur?” Nici Neymar nu a scăpat de furia suporterilor!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 martie 2022, 0:24

Lionel Messi făcut praf după Nice – PSG 1-0! ”Să-i reducă salariul, nu își merită banii!” / ”Nu a semnat Balonul de Aur?” Nici Neymar nu a scăpat de furia suporterilor!

Lionel Messi și Neymar sunt vedetele lui PSG

Profimedia

Messi și Neymar, făcuți praf după Nice – PSG 1-0

PSG a călcat strâmb în Ligue 1 chiar înaintea returului cu Real Madrid din UEFA Champions League. Vicecampioana a pierdut în deplasarea de la Nice, scor 0-1. Andy Delort a decis confruntarea în minutul 88, iar fanii ”au luat foc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă echipa lor favorită are un avans de 13 puncte față de ocupanta poziției secunde, suporterii nu au putut accepta eșecul și i-au pus la zid pe Lionel Messi și Neymar, care au fost titulari.

”Messi ar trebui să ceară o reducere de salariu. Nu își merită banii!”, ”Cel mai ”bun” jucător nu a jucat. Nu mă surprinde”, ”Plecați toți de la echipă!”, ”Nu semnaseră Balonul de Aur cu PSG?”, au răbufnit fanii vicecampioanei.

„Condiția” pe care Lionel Messi le-a impus-o șeicilor ca să rămână la PSG

Lionel Messi vrea să-și ducă la bun sfârșit contractul cu PSG, în ciuda faptului că s-a confruntat cu probleme de adaptare de când s-a transferat la Paris de la Barcelona. Argentinianul s-a plâns însă conducerii parizienilor de lucrul care îl enervează cel mai mult în Franța.

Reclamă

Pe Messi, cel mai mult în supără presa din Franța. Publicații uriașe precum L’Equipe sau RMC Sport îl pun la zid pe argentinian după fiecare evoluție mai ștearsă. Spaniolii de la mundodeportivo.com notează că Messi chiar s-a plâns șefilor lui PSG că presa e prea dură cu el.

Cu toate că s-a adaptat mai greu la Paris, Messi a început să intre tot mai mult în angrenajul lui PSG. Argentinianul are mulți prieteni in vestiar, precum Neymar, Di Maria, Paredes ori Verratti, și se înțelege din ce în ce mai bine și cu Kylian Mbappe.

Tocmai datorită faptului că situația s-a îmbunătățit, Lionel Messi ar fi decis să-și ducă la bun sfârșit contractul cu PSG, scadent în vara lui 2023, scrie sursa citată anterior. Tot mai multe voci spuneau că argentinianul era gata să se întoarcă la Barcelona la vară, dar se pare că vedeta de 34 de ani s-a răzgândit.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și