Închide meniul

Lionel Messi, la CM 2026. Ce spune selecţionerul Lionel Scaloni

Dan Roșu Publicat: 11 ianuarie 2023, 15:41

Reclamă
Lionel Messi, la CM 2026. Ce spune selecţionerul Lionel Scaloni

Lionel Messi, la CM 2026

Lionel Messi şi Lionel Scaloni, la revenirea în Argentina / Profimedia Images

Lionel Messi, la CM 2026. Lionel Scaloni susţine că starul de 35 de ani va fi pe teren la Cupa Mondială din Statele Unite, Mexic şi Canada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Cred că da, însă acest lucru depinde mult de ce vrea el. Depinde de ce se întâmplă în timp, dacă se simte bine. Porţile vor fi mereu deschise, el este fericit pe teren şi ar fi bine pentru noi”, a spus Scaloni într-un interviu pentru Deporte Raadio Calvia.

Lionel Messi, la CM 2026

După triumful de la Cupa Mondială din Qatar, Messi a afirmat că vrea să îşi continue cariera la echipa naţională a Argentinei. “Nu mă retrag din naţională. Vreau să joc în continuare pentru Argentina”, a spus el.

Lionel Messi a participat la cinci ediţii ale Cupei Mondiale de fotbal: 2006, 2010, 2014, 2018 şi 2022.

Lionel Messi va semna! A acceptat propunerea „imposibil de refuzat”

Pe de altă parte, Lionel Messi s-a hotărât şi va semna un nou contract. Atacantul în vârstă de 35 de ani şi-a decis viitorul după ce a câştigat singurul trofeu care îi lipsea, cel de campion mondial. Starul argentinian va rămâne la PSG.

Reclamă

Tatăl deţinătorului a şapte Baloane de Aur, Jorge Messi, este aşteptat la Paris pentru a stabili ultimele detalii cu şeicul liderului din Ligue 1. În capitala Franţei se vorbeşte deja despre faptul că propunerea făcută de Nasser Al-Khelaifi a fost una „imposibil de refuzat„. Noua înţelegere pe care o va semna Lionel se va întinde pe unul sau doi ani.

Lionel Messi – Cristiano Ronaldo, duelul stelelor, în Arabia Saudită

Lionel Messi – Cristiano Ronaldo e duelul stelelor, în Arabia Saudită, a fost anunţat oficial de PSG, pe site-ul clubului. Partida va avea loc pe 19 ianuarie.

Acesta este data la care campioana Franţei va întâlni o echipă formată din jucători de la Al-Nassr şi Al-Hilal. Meciul va avea loc pe 19 ianuarie, pe King Fahd Stadiu, în Riyadh.

Reclamă 4 / 0/3

Este de aşteptat ca cei mai importanţi jucători de la PSG, Mbappe, Messi şi Neymar, să fie pe teren, dar şi ca Ronaldo să joace pentru echipa stelelor din Arabia Saudită.

Jucătorii de la PSG vor ajunge pe 17 ianuarie, la Doha. „După succesul organizării Cupei Mondiale din 2022, această excursie din Qatar este o nouă oportunitate să scoatem în evidenţă infrastructura sportivă a ţării”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și