Închide meniul

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2024, 13:28

Reclamă
Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: "Mă deranjează puţin"

Lionel Messi, în timpul meciului Argentina - Chile, de la Copa America / Profimedia

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor, după victoria dramatică cu Chile, din etapa a doua a fazei grupelor de la Copa America. Campioana mondială a obţinut calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, după golul marcat de Lautaro Martinez în minutul 88 al duelului de pe MetLife Stadium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a avut însă de suferit în timpul meciului din New Jersey. El s-a resimţit după intrarea dură a unui adversar şi a recunoscut că a fost deranjat până la finalul meciului de dureri. Mai mult, Messi s-a confruntat şi cu febra şi dureri în gât, aşa că rămâne de văzut dacă va fi menajat la meciul cu Peru, în condiţiile în care Argentina şi-a asigurat deja prezenţa în fazele eliminatorii.

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

Lionel Messi, căpitanul selecţionatei de fotbal a Argentinei, a acuzat o problemă medicală în cursul meciului cu Chile (1-0), disputat în noaptea de marţi spre miercuri la Copa America şi ar putea fi menajat la ultima partidă din grupă, împotriva echipei statului Peru, informează mass-media sud-americană, potrivit agerpres.ro.

În prima repriză a meciului de la East Rutherford, Messi a solicitat ajutor medical după un atac mai energic al unui adversar, iar unul dintre membrii staffului argentinian i-a acordat îngrijiri la piciorul drept.

La finalul jocului, fotbalistul în vârstă de 37 ani a dezvăluit că „a simţit o jenă la nivelul ischiogambierului drept”. „Mă deranjează puţin, dar am reuşit să termin partida, aşa că sper să nu fie nimic grav. Vom vedea”, a adăugat Messi, dezvăluind totodată că în ultimele zile a avut febră şi dureri în gât.

Reclamă
Reclamă

Starul argentinian, care joacă în prezent la Inter Miami, a ratat şase meciuri ale echipei americane în acest sezon. Marţi seară, el a rămas pe teren până la final, având o şansă de a înscrie în prima repriză (36), înainte de a executa cornerul în urma căruia Lautaro Martinez a marcat golul victoriei (88).

Argentina, deţinătoarea trofeului, şi-a asigurat calificarea în sferturile de finală după acest succes, iar sâmbătă urmează să înfrunte Peru în ultimul său meci din grupă.

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: „Unde e VAR-ul?”

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică cu Chile, scor 1-0. Campioana mondială şi campioana en-titre a competiţiei a marcat unicul gol al partidei în minutul 88, prin Lautaro Martinez.

Reclamă

Argentina a ajuns la 6 puncte în Grupa A, obţinând astfel calificarea în sferturile de finală ale competiţiei după doar două meciuri disputate. Victoria campioanei mondiale a fost contestată însă de Chile. În timpul meciului care a avut loc în New Jersey au avut loc mai multe faze controversate. „Unde este VAR-ul?”, au titrat cei de eldinamo.cl.

În prima repriză, Chile a cerut penalty pentru o intervenţie a lui Romero asupra lui Victor Davila. Mai mult, Chile a cerut şi cartonaşul roşu pentru fundaşul lui Tottenham, pentru lovitura aplicată lui Davila.

Tot în prima repriză, Chile a cerut o nouă eliminare. Intrarea lui Rodrigo de Paul asupra lui Suazo se putea lăsa cu o accidentare grabă, dar VAR-ul nu a intervenit. Nici Nico Gonzalez nu a fost avertizat pentru ţinerea sa care a fost comparată cu o intervenţie care aduce aminte mai mult de rugby.

Nici golul marcat de Lautaro Martinez în minutul 88 nu este lipsit de controverse. Minute bune, oficialii din cabina VAR au analizat faza, iar în cele din urmă golul a fost validat. Chile acuză însă că Lo Celso se afla în poziţie de offside, înainte ca balonul să ajungă al Martinez. Nici imaginile prezentate după validarea golului nu au lămurit situaţia.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și