Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, momente senzaționale la un restaurant celebru din Buenos Aires. Sute de oameni i-au scandat numele. Starul abia a putut să mai plece

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 martie 2023, 8:46

Lionel Messi a avut parte de momente senzaționale la un restaurant celebru din Buenos Aires. Aflat în Argentina pentru primul meciul cu Panama, primul din postură de campion mondial, starul lui PSG a fost primit ca un idol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după ce a ajuns la localul respectiv, sute de oameni s-au strâns la intrare și l-au așteptat pe micuțul jucător să plece. După ce a avut parte de o ”gardă de onoare” și de aplauze în interior, lucrurile au devenit mai greu de gestionat în afara lui.

Lionel Messi, momente senzaționale la un restaurant celebru din Buenos Aires

Fanii care au venit să îl vadă în carne și oase pe Messi s-au înghesuit și s-au împins în momentul în care acesta a plecat chiar pe lângă ei. Leo a zâmbit în permanență, parcă fiind și el uimit de ce a văzut.

Messi a fost escortat de poliție și de niște gărzi de corp și a ajuns cu greu la mașină, pentru a putea pleca spre casă. În clipul prezentat, chiar și bucătarii și personalul restaurantului s-au oprit din treabă pentru a-i scanda numele lui Messi.

Reclamă

Lionel Messi, primul meci din postura de campion mondial

Lionel Messi va juca primul său meci în Argentina de la titlul mondial. Campioana mondială va întâlni, joi, Panama într-un meci amical, iar pe stadionul Monumental sunt programate mai multe festivităţi. Biletele pentru aceste meci, 63.000, s-au epuizat în două ore.

Federaţia Argentina (AFA), a anunţat că a primit peste 130.000 de cereri de acreditare, în timp ce masa presei poate găzdui doar 344 de jurnalişti.

Sosirea lui Messi pe pământ argentinian a fost salutată pe Twitter de preşedintele AFA, Claudio Tapia. „Nu ai renunţat niciodată. Şi astăzi, te-ai întors în ţara ta ca un campion mondial. Bine ai venit, Leo”.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a mers în Argentina alături de soţia sa Antonela şi cei trei băieţi ai lor.

Lionel Messi, așteptat la Barcelona

Sergi Roberto a vorbit despre eventualitatea revenire a lui Lionel Messi la Barcelona. Euforic după victoria cu Real Madrid din El Clasico, 2-1, Roberto, care este unul dintre căpitanii lui Xavi, a dezvăluit că jucătorii îl așteaptă pe argentinian pe Camp Nou.

În acest moment, situația lui Lionel Messi la PSG este una nesigură. Contractul jucătorului de 35 de ani expiră la finalul sezonului, iar cele două părți nu au ajuns încă la un acord. Au apărut și informații care spun că, din cauza fanilor lui PSG, conducerea ar fi convinsă să renunțe la campionul mondial.

Pe de altă parte, rămâne de văzut dacă Lionel Messi nu va accepta provocarea de a juca din nou împotriva lui Cristiano Ronaldo. Al-Hilal vrea să îl aducă în Arabia Saudită și îi propune un salariu astronomic de 220 de milioane de euro pe an. Nu trebuie uitat, totuși, că Barcelona e clubul vieții lui.

”Cine nu este pregătit pentru revenirea lui Lionel Messi? Nu vrem să vorbim mult despre asta pentru că e treaba antrenorului și a președintelui. Dar noi, jucătorii, îl așteptăm deja cu brațele deschise.

În final, nu înțeleg de ce a fost fluierat de fanii lui PSG. Are parte de un sezon bun la Paris și acum îl consideră vinovat pentru eliminare. E un jucător spectaculos și îl vom trata foarte bine, dacă se va întoarce”, a spus Sergi Roberto, citat de AS.com.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și