Închide meniul

Lionel Messi nu îl iartă pe Laporta! „Afirmaţiile preşedintelui sunt deplasate. M-au rănit pentru că eu nu cred că avea nevoie să spună asta”

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2021, 13:53 / Actualizat: 1 noiembrie 2021, 15:53

Reclamă
Lionel Messi nu îl iartă pe Laporta! „Afirmaţiile preşedintelui sunt deplasate. M-au rănit pentru că eu nu cred că avea nevoie să spună asta

Lionel Messi nu îl iartă pe Laporta!

Profimediaimages

Messi nu a ezitat să recunoască că explicaţia cu care preşedintele şi-a justificat decizia nu a fost corectă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Adevărul este că, aşa cum am explicat la plecare, am făcut tot posibilul să rămân, niciodată nu mi s-a cerut să joc gratis. Mi s-a cerut reducerea salariului cu 50 la sută şi am făcut-o fără nicio problemă.

Lionel Messi, rănit de afirmaţiile lui Joan Laporta, după despărţirea de Barcelona!

Eram în măsură să ajut mai mult clubul. Dorinţa mea şi a familiei mele era să rămânem la Barcelona. Nimeni nu mi-a cerut să joc gratis, dar în acelaşi timp, mi se pare că afirmaţiile preşedintelui sunt deplasate.

M-au rănit pentru că eu cred că nu avea nevoie să spună asta. Acest lucru îi face pe oameni să se gândească sau generează un tip de îndoială pe care cred că nu o merit”, a spus atacantul argentinian, citat de sport.es.

Messi este mulţumit de ce a găsit la PSG: „Adevărul este că tot vestiarul este frumos. Mi-a fost foarte uşor. Am o relaţie de lungă durată cu Ney, am continuat să vorbim deşi nu mai jucam împreună.

Reclamă

Cu Kylian, la început a fost ciudat, pentru că nu ştiam dacă va rămâne sau va pleca. Era în lumea lui. Din fericire, ne cunoaştem mai bine, atât pe teren, cât şi în afara acestuia. Ne înţelegem foarte bine. Există un grup bun, un grup sănătos în vestiar”.

Pe lângă cele 6 Baloane de Aur, Lionel Messi și-a trecut în cont alături de Barcelona 10 titluri în La Liga, 4 Ligi ale Campionilor, 7 Cupe ale Spaniei, 8 Supercupe ale Spaniei, 3 Supercupe ale Europei și 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen primeşte trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore Vezi toate știrile
Citește și