Închide meniul

Lionel Messi nu l-a uitat pe Cristiano Ronaldo, după ce a câştigat din nou Balonul de Aur: „Ne-am „hrănit” reciproc!”

Viviana Moraru Publicat: 31 octombrie 2023, 13:00

Reclamă
Lionel Messi nu l-a uitat pe Cristiano Ronaldo, după ce a câştigat din nou Balonul de Aur: „Ne-am „hrănit reciproc!

Lionel Messi nu l-a uitat pe Cristiano Ronaldo, după ce a câştigat din nou Balonul de Aur

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci amical/ Profimedia

Lionel Messi nu l-a uitat pe Cristiano Ronaldo, după ce a câştigat Balonul de Aur pentru a opta oară. Starul argentinian a declarat că rivalitatea sa cu CR7 va rămâne mereu în istoria fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a scris o nouă pagină de istorie, după ce a câştigat pentru a opta oară Balonul de Aur, record absolut la acest capitol. Pe locul secund în privinţa numărului de trofee de acest tip câştigate se află Cristiano Ronaldo, cel care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur.

Lionel Messi nu l-a uitat pe Cristiano Ronaldo, după ce a câştigat din nou Balonul de Aur

Lionel Messi a oferit o serie de declaraţii şi despre Cristiano Ronaldo, la Gala Balonului de Aur de la Paris. Starul argentinian a declarat că a fost o bătălie frumoasă între el şi CR7, pentru cele mai râvnite trofee din fotbal. De asemenea, acesta susţine că s-a „hrănit” reciproc cu Cristiano Ronaldo, deoarece ambii erau extrem de competitivi, şi prin acest fapt a fost în top timp de mai bine de zece ani.

„Întotdeauna a fost o bătălie foarte frumoasă între noi. Ne-am „hrănit” reciproc, pentru că amândoi suntem foarte competitivi. El, ca şi mine, și-a dorit mereu să câștige orice trofeu pus în joc. A fost un moment foarte frumos pentru noi și pentru oamenii care iubesc fotbalul.

Ce am realizat amândoi e impresionant, pentru că, după cum se spune, e uşor să ajungi acolo, în vârf, dar e greu să rămâi sus. Am stat 10 sau 15 ani în frunte şi a fost foarte greu. A fost spectaculos și rivalitatea noastră va rămâne o amintire frumoasă pentru toți cei care urmăresc fotbalul”, a declarat Lionel Messi, conform L’Equipe.

Reclamă

Lionel Messi: „Va fi ultimul meu Balon de Aur!”

De asemenea, Lionel Messi a mai declarat că Balonul de Aur cu numărul opt va fi ultimul din cariera sa, fiind recunoscător pentru toate trofeele pe care le-a câştigat de-a lungul carierei.

„A trecut ceva timp de când nu m-am mai gândit la Balonul de Aur. Înainte am spus că nu a fost niciodată o prioritate pentru mine să câștig Balonyl de Aur, am dorit mereu trofee cu echipele la care am jucat. Balonul e cu atât mai puțin un ţel acum, după ce am realizat totul în cariera mea. Cred că da, acesta va fi ultimul meu Balon de Aur. Sunt fericit că am realizat tot ce am realizat și că sunt jucătorul care are cele mai multe Baloane de Aur”, a mai spus Messi.

Răspunsul de GOAT al lui Lionel Messi când a fost întrebat dacă este cel mai bun jucător din istorie

Lionel Messi a fost întrebat, la conferința de presă, dacă este cel mai bun jucător din istorie. Proaspătul deținător a opt trofee Balonul de Aur a oferit un răspuns elegant.

Reclamă 4 / 0/3

Oamenii de fotbal consideră că Messi și rivalul său Cristiano Ronaldo au luptat pentru acest titlu în ultimii 15 ani. Dacă ținem cont de ”scorul” de 8-5 la trofeele Balonul de Aur cucerite, pare că argentinianul ar fi putut să-și atribuie această onoare, dar a ales să nu o facă.

”Nu știu dacă sunt cel mai bun. Nu m-am întrebat asta și nu mă interesează. Faptul că lumea spune că sunt unul dintre cei mai buni din istorie este o onoare pentru mine. Toți copiii vor să joace fotbal și încearcă să fie cei mai buni.

Toate Baloanele de Aur sunt speciale. Am avut un succes imens la Barcelona, dar ce am cucerit cu Argentina e și mai important. Să câștig Cupa Mondială a fost o nebunie și sper să o câștigăm și la ediția viitoare”, a spus Messi, citat de lequipe.fr.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și