Închide meniul

Lionel Messi îmbătrănește la Barcelona! Argentinianul va rămâne pe Camp Nou până la aproape 40 de ani

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 august 2021, 20:49

Lionel Messi îmbătrănește la Barcelona! Argentinianul va rămâne pe Camp Nou până la aproape 40 de ani

Lionel Messi, pe viață la Barcelona

Profimedia

Lionel Messi îmbătrănește la Barcelona. Potrivit cotidianului catalan Sport.es, cele două părți au ajuns la un acord total pentru semnarea noului contract. Argentinianul va semna până în 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi îmbătrănește la Barcelona

Prin urmare, Messi va ramâne jucătorul Barcelonei până la 39 de ani. Astfel, sunt șanse mari ca acesta să-și încheie cariera pe Camp Nou, în ciuda faptului că presa internațională a speculat că MLS va fi destinația sa finală.

Sursa citată notează că Messi a acceptat reducerea salariului cu 50% ca să semneze prelungirea cu Barcelona. Înțelegerea ar urma să fie parafată zilele următoare.

Lionel Messi este liber de contract de la 1 iulie, când vechiul său angajament cu Barcelona a expirat. A fost pentru prima dată în ultimii 21 de ani când argentinianul nu s-a aflat sub contract cu echipa catalană.

Lionel Messi ar putea juca pentru Barcelona săptămâna aceasta

Potrivit Mundo Deportivo, obiectivul lui Joan Laporta este de a finaliza toate demersurile necesare astfel încât Messi să fie teren la meciul pentru trofeul „Joan Gamper”, programat duminica aceasta, pe 8 august.

Reclamă

Disputa va avea pe loc pe Camp Nou, unde Barcelona va primi vizita lui Juventus. Ar fi deci prilejul perfect pentru Messi să-și reînceapă aventura la clubul său de suflet, chiar împotriva rivalului său de o viață, Cristiano Ronaldo.

În tot acest timp, Messi a făcut senzație pentru naționala Argentinei la Copa America 2021, acolo unde s-a încoronat campion al Americii de Sud. A fost declarat cel mai bun jucător al turneului.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lionel Messi, aproape de prelungirea cu Barcelona
  • Argentinianul rămâne pe viață în Catalonia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și