Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, primit ca un erou la Inter Miami după ce a câștigat Balonul de Aur 2023. Surpriza uriașă făcută de colegi

Alex Ioniță Publicat: 31 octombrie 2023, 18:34

Reclamă
Lionel Messi, primit ca un erou la Inter Miami după ce a câștigat Balonul de Aur 2023. Surpriza uriașă făcută de colegi

Lionel Messi, primit ca un erou la Inter Miami după ce a câștigat Balonul de Aur 2023

Lionel Messi a revenit la antrenamente, la puțin timp după ce a primit un nou Balon de Aur / Profimedia

Lionel Messi a fost primit ca un erou la Inter Miami după ce a câștigat Balonul de Aur din 2023. Coechipierii de la formația lui David Beckham l-au întâmpinat cum se cuvine pe starul argentinian, care a ajuns la incredibilul număr de 8 trofee de acest tip câștigate, în întreaga carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul Galei de la Paris, Lionel Messi a primit cel de-al 8-lea Balon de Aur, pe care i l-a „suflat” lui Erling Haaland, atacant care a avut un sezon excepțional în tricoul celor de la Manchester City. Factorul care l-a făcut pe argentinian să își adjudece trofeul a fost câștigarea Cupei Mondiale din Qatar.

Lionel Messi, primit ca un erou la Inter Miami după ce a câștigat Balonul de Aur 2023. Ce s-a întâmplat la antrenamentul formației din MLS

După Gala de la Paris, Lionel Messi a revenit rapid la antrenamentele celor de la Inter Miami. Acolo, coechipierii l-au primit ca pe un adevărat erou și i-au făcut o surpriză de proporții. În primă fază, campionul mondial a fost aplaudat de toți jucătorii legitimați la formația lui David Beckham.

Apoi, colegii acestuia au pregătit un carton de forma numărului „8”, referitor la numărul de Baloane de Aur cucerite de către Messi. Înainte de a-i oferi acest cadou starului argentinian, coechiperii l-au semnat, pentru a comemora acest eveniment. De asemenea, Messi a trecut printre toți fotbaliștii de la Inter Miami, care au format un culoar, pentru a-l felicita pe acesta.

Reclamă

După ce a câștigat Balonul de Aur, Messi va avea parte de o pauză competițională lungă, având în vedere că Inter Miami nu s-a calificat în play-off-ul MLS. Acesta va evolua, cel mai probabil, doar în meciurile echipei naționale, până la începutul anului viitor, atunci când va începe noul sezon al Ligii din Statele Unite ale Americii.

Reacţia uluitoare a lui Cristiano Ronaldo, după ce Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur

Cristiano Ronaldo, care are în palmares cinci Baloane de Aur, a oferit o reacţie surprinzătoare. Portughezul a comentat pe Instagram la o postare în care jurnalistul celor de la AS.com, Tomas Roncero, a analizat Balonul de Aur câştigat de Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo a apreciat postarea şi a lăsat şi un comentariu, cu patru emojiuri în care râde cu lacrimi, dar nu se ştie încă ce a vrut portughezul să transmită cu acest comentariu.

Reclamă 4 / 0/3

„Salutare, prieteni. Ce ştiam că se va întâmpla, s-a întâmplat. I-au dat lui Messi încă un Balon de Aur.

A mers la Miami pentru a se retrage, chiar dacă părea deja retras la PSG. A câştigat Cupa Mondială, da, dar cu şase penalty-uri. Cupa Mondială a fost acum 10 luni.

Messi are opt Baloane de Aur, dar trebuia să aibă cinci. Are Baloanele de Aur ale lui Iniesta/Xavi, al lui Lewandowski care a câştigat şase trofee într-un sezon şi al lui Haaland care a fost cel mai bun marcator”, a scris Tomas Roncero, în postarea respectivă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și