Închide meniul

Lionel Messi şi-a luat adio în lacrimi de la Barcelona: „Nu sunt pregătit pentru asta! Eu şi familia mea am crezut tot timpul că vom rămâne acasă!” Cu ce regret a plecat de pe Camp Nou. Toate declaraţiile sunt AICI

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 august 2021, 12:50 / Actualizat: 8 august 2021, 13:52

Lionel Messi şi-a luat adio în lacrimi de la Barcelona: „Nu sunt pregătit pentru asta! Eu şi familia mea am crezut tot timpul că vom rămâne acasă! Cu ce regret a plecat de pe Camp Nou. Toate declaraţiile sunt AICI

Lionel Messi, în lacrimi la despărțirea de Barcelona

Profimedia

Ai vreun regret legat de perioada la Barcelona?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi-ar fi plăcut să mai câștig un Champions League. Cred că am fi putut să mai câștigăm cel puțin o dată. Chiar și așa, mi-am îndeplinit obiectivele”

Legat de contractul tău, cum au decurs negocierile despre salariu?

„M-am oferit să-mi reduc salariul cu 50%. Am făcut tot ce este posibil. Nu este adevărat că am cerut o mărire”

Ce părere ai despre Javier Tebas?

Reclamă

„Nu știu ce să zic despre Javier Tebas. Din cauza La Liga, din cauză că Barcelona nu a vrut să semneze acel acord, am plecat. Nu am nicio problemă cu Tebas, asta este situația acum”

Cum ai primit vestea că trebuie să pleci?

„Am fost foarte trist. Foarte dificil. Încă încerc să mă obișnuiesc cu situația. Va fi și mai greu când ajung acasă. Cel mai important este că familia și cei apropiați sunt bine. Până la urmă voi continua să joc fotbal, asta e bine”

Reclamă 4 / 0/3

Cum te vei simți când vei juca împotriva Barcelonei?

„Mă voi lupta să câștig tot. Mă voi lupta pentru titluri, vreau să-mi închei cariera în stil mare. Asta este mentalitatea mea. Voi merge la o echipă care poate să se lupte cu Barcelona”

Cum trebuie să interpretăm poza alături de jucătorii lui PSG?

„Este o coincidență. M-am întâlnit cu ei în Ibiza. Am petrecut o seară frumoasă. Suntem prieteni. Toți glumeau atunci și imi ziceau ‘Hai la Paris, hai la noi’. Atunci totul era doar o glumă, iar după aceea am aflat că trebuie să plec”

Care a fost cel mai bun moment al tău la Barcelona?

Este foarte greu să aleg doar un moment. Poate că atunci când mi-am făcut debutul, acela a fost visul meu devenit realitate. O să-mi aduc aminte mereu de momentul când a început totul”

Cum te-ai simțit zilele astea? Care este versiunea ta despre ceea ce s-a întâmplat?

Reclamă

„Laporta a spus că voi rămâne. A spus asta până în ultimul moment. Nu este nimic mai mult de spus. Nu s-a putut”

Ai făcut tot posibilul ca să rămâi la Barcelona?

„Am făcut totul. Eu, clubul și Laporta. Nu au putut să rămân din cauza La Liga. Am vrut să rămân, dar nu am putut. Anul trecut am vrut să plec și am recunoscut asta”

Ce îți trece acum prin minte?

„Precum am spus, multe lucuri au trecut prin mintea mea. Nu mă pot gândi la ce să spun, încă nu m-am obișnuit cu ideea că îmi voi schimba viața complet. Va fi complicat, în special pentru familie. Trebuie să acceptăm”

Unde vei juca sezonul viitor? La PSG?

„Și aceea este o posibilitate. Nu am nimic aranjat cu nicio echipă. Am avut multe contacte, multe echipe sunt interesate. Nu am ajuns la niciun acord cu nimeni deocamdată”

Update: Lionel Messi a izbucnit în lacrimi la începutul conferinței.

„Eu și familia mea am crezut tot timpul că vom rămâne acasă. Nu sunt pregătit pentru asta. Trebuie să-mi iau la revedere. Sunt foarte recunoscător pentru iubirea pe care mi-au arătat-o oamenii de aici. Sper că mă pot întoarce și să fiu parte din acest club în orice fel, în orice moment. Acest club trebuie să fie cel mai bun din lume”, a spus Lionel Messi, copleșit de emoții.

Toată sala l-a aplaudat în urale pe Lionel Messi. La conferință asistă mai multe personalități importante din istoria Barcelonei.

Lionel Messi, în lacrimi
Lionel Messi, în lacrimi

 

Lionel Messi, în lacrimi
Lionel Messi, în lacrimi

Update: Sute de fani s-au adunat în fața stadionului Camp Nou pentru a-și lua adio de la Lionel Messi.

Update: Marele Xavi va fi prezent la conferința de presă susținută de Messi.

După explicațiile lui Joan Laporta, a venit rândul lui Lionel Messi să-și spună versiunea despre plecarea bombă de la Barcelona.

Lionel Messi, conferință de presă incendiară pe Camp Nou

Argentinianul este așteptat să răspundă tutoror întrebărilor cu privire la plecarea sa de la Barcelona. În plus, Messi ar trebui și indicii despre noua sa destinație.

Următoarea lui echipă va fi, cel mai probabil, PSG. Conform presei din Franţa, jucătorii parizieni au fost deja anunţaţi că vor avea un nou coleg.

Vom avea cea mai bună echipă din istorie, e clar. Nebunie!”, a fost reacţie jucătorilor când au aflat că Messi va veni la Paris. Până să ajungă Messi, PSG a debutat în noul sezon cu o victorie: 2-1 cu Troyes.

După cum au relatat mai multe surse, Messi urmează să încaseze un salariu între 35 şi 40 de milioane de euro pe sezon la PSG. Contractul va avea o durată de două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. Asta înseamnă că Messi ar putea juca la Paris până la 37 de ani.

Cum s-a produs plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona

Șefii Barcelonei și reprezentanții lui Messi, printre care și tatăl jucătorului, s-au întâlnit joi la cină. Deși semnarea noului contract părea o chestiune de timp zilele trecute, situația s-a schimbat radical în urma discuțiilor de la masă.

La numai câteva ore, a venit și anunțul oficial al despărțirii lui Lionel Messi de Bracelona. 5 august va rămâne în istorie ca cea mai neagră zi din istoria Barcelonei.

Joan Laporta a dat vina pe restricțiile impuse de La Liga. Barcelona a depășit plafonul salarial cu aproximativ 200 de milioane de euro.

„Vreau să fiu cât se poate de clar. Leo a vrut să rămână şi clubul a vrut ca el să rămână. Vine o vreme când trebuie să analizezi cu cifre. Regulile La Liga puteau fi mai flexibile, dar nu e nicio scuză pentru că ştiam”, a spus Joan Laporta.

Cifrele lui Lionel Messi la Barcelona

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și