Închide meniul

Lionel Messi s-a dat de gol! Detaliul care nu va fi pe placul suporterilor Barcelonei. Care este următoarea sa destinație

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2021, 7:37

Lionel Messi s-a dat de gol! Detaliul care nu va fi pe placul suporterilor Barcelonei. Care este următoarea sa destinație

profimediaimages

Lionel Messi, viitor incert la Barcelona

Lionel Messi a fost ofertat de peste tot. Manchester City și PSG sunt cluburile europene cu cele mai mari șanse să pună mâna pe semnătura starului argentinian, asta datorită puterii financiare nemăsurabile. Messi are și vianta MLS și pare cel mai dispus să accepte această alternativă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, oferte peste oferte

Inter Miami, echipă patronată de David Beckham, îi poate face o ofertă de nerefuzat lui Messi. Cum familia lui adoră Florida, argentinianul a cumpărat deja un aparament fabulos în Miami.

Lionel Messi a plătit 7.3 milioane de dolari pentru imobilul de 700 de metri pătrați, care are vedere 360 de grade deasupra regiunii South Beach, potrivit Marca. Apartamentul are și o terasă de 200.000 de metri pătrați și o pivniță cu 1000 de sticle de vin!

Presa internațională deja speculează că Messi a făcut achiziția monstruoasă ca să se pregătească din timp pentru transferul la Inter Miami. 

Lionel Messi: "Mi-ar plăcea să joc în SUA la un moment dat"

Fanii echipei lui Beckham au motive să spere. Argentinianul a declarat în trecut că și-ar dori să-și încheie cariera în MLS. 

Reclamă

"Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite ale Americii la un moment dat, mereu a fost una dintre dorințele mele, dar nu știu ce se va întâmpla", spunea Lionel Messi la finalul anului trecut.

David Beckham a pus bazele lui Inter Miami în anul 2018. Formația din Florida a jucat pentru prima dată în MLS în sezonul precedent. Până acum, Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi sunt cele mai importante vedete atrase de Beckham la Miami.

În sezonul trecut de MLS, Inter Miami a terminat pe locul 10 în conferința de Est. După două etape disputate în actuala stagiune, echipa lui Beckham este pe poziția a 5-a. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lionel Messi mai are contract cu Barcelona până în vară
  • Argentinianul nu și-a prelungit înțelegerea cu Barcelona

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
Vezi toate știrile
Citește și