Închide meniul

Lionel Messi schimbă fotbalul din SUA! Americanii vor să întrerupă campionatul pentru el: „S-ar putea pune în aplicare!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2023, 14:12

Lionel Messi schimbă fotbalul din SUA! Americanii vor să întrerupă campionatul pentru el: „S-ar putea pune în aplicare!

Lionel Messi schimbă fotbalul din SUA

Lionel Messi, în timpul unui meci la Inter Miami/ Profimedia

Lionel Messi schimbă fotbalul din SUA! Americanii vor să întrerupă campionatul pentru ca starul argentinian să poată juca la echipa naţională, fără ca Inter Miami să îi simtă lipsa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a fost convocat la echipa naţională a Argentinei, pentru meciurile de la începutul lunii septembrie. Starul argentinian În perioada respectivă, campionatul din America nu va fi întrerupt.

Lionel Messi schimbă fotbalul din SUA

Gerardo Martino, antrenorul celor de la Inter Miami, a declarat că oficialii fotbalului american iau în calcul să întrerupă campionatul, în perioada în care există meciuri ale echipelor naţionale.

La începutul lunii septembrie, antrenorul lui Inter Miami nu se va putea baza pe serviciile lui Lionel Messi, convocat pentru meciurile cu Ecuador şi Bolivia. Trupa din MLS va resimţi din plin lipsa starului argentinian, într-un moment important al sezonului.

„Înțeleg că se analizează această posibilitate și s-ar putea pune în aplicare de la anul”, a declarat Gerardo Martino, pentru ESPN.

Reclamă

De asemenea, Gerardo Martino a declarat că Inter Miami este dependentă de jocul lui Lionel Messi. Tehnicianul a mărturisit că îi este greu să nu proiecteze întreaga echipă în jurul starului argentinian.

„Este foarte greu să nu proiectăm echipa în jurul lui și să nu ne gândim la modul în care putem obține cea mai bună versiune a lui. Toate schemele pe care le folosim le facem mereu gândindu-ne la modul în care el poate avea un impact mai mare în joc.

Până acum ne-a ieșit, pentru că restul jucătorilor au înţeles foarte bine care este ideea şi cum putem exploata cel mai bine şansele lui Leo fără a înceta să fim o echipă”, a mai declarat Gerardo Martino.

Reclamă 4 / 0/3

În cele nouă meciuri bifate la Inter Miami, de la transferul său, Lionel Messi a reuşit să marcheze 11 goluri şi să ofere trei assist-uri.

Lionel Messi, gol senzaţional la debutul în MLS, după o fază de Play-Station

Lionel Messi a marcat un gol senzaţional la debutul în MLS, după o fază de Play-Station. Campionul mondial este de neoprit și are Statele Unite ale Americii la picioare.

Echipa lui David Beckham a început bine partida cu cei de la New York Red Bulls. Formația din Miami a marcat primul gol al întâlnirii încă din prima repriză. În minutul 37. Diego Gomez a marcat primul gol pentru Inter Miami, după ce a primit o centrare bună în careul adversarilor. Acesta a preluat mingea și a trimis balonul direct în poarta apărată de Carlos, portarul echipei din New York.

Cel de-al doilea gol s-a lăsat așteptat până în minutul 89. Atunci, echipa lui David Beckham a înscris după o fază senzațională, desprinsă din jocurile video. Acțiunea a pornit după un joc de pase între jucătorii lui „Tata Martino”. Apoi, balonul a fost trimis în careu, de unde Jordi Alba a reluat senzațional, iar balonul a ajuns la Lionel Messi.

Campionul mondial și-a păcălit adversarii și a trimis o pasă care l-a lăsat pe Cremaschi singur cu portarul. Totuși, tânărul fotbalist din lotul lui Inter Miami i-a trimis din nou balonul lui Messi, care a înscris cu poarta goală.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și