Închide meniul

Lionel Messi și ziua în care poate scrie din nou istorie la Barcelona! Îi lipsește un singur gol pentru o performanță uriașă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 6:27

Lionel Messi și ziua în care poate scrie din nou istorie la Barcelona! Îi lipsește un singur gol pentru o performanță uriașă

AdMedia / Marc Gonzalez Aloma via hepta

Lionel Messi și ziua în care poate scrie din nou istorie la Barcelona!

  • Messi poate doborî un nou record personal
  • Argentinianul va juca în această seară pe terenul Sevillei
  • Messi, în competiție pentru al șaptelea trofeu ”Pichichi”

Messi a înscris în primele două dueluri de la revenirea La Liga, contra celor de la Mallorca și Leganes. Confruntarea cu Sevilla va fi una specială pentru argenitian, care este la o singură reușită de a intra din nou în istoria fotbalului. Cu 700 de goluri și-ar consolida poziția de cel mai bun marcator de la Barcelona și ar atinge un record personal greu de egalat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, în competiție pentru al șaptea trofeu ”Pichichi”

În La Liga se acordă trofeul ”Pichichi” pentru cel mai bun marcator din campionat la finalul stagiunii. Messi a câștigat șase până acum și este în competiție pentru al șaptelea, ceea ce înseamnă că îl va depăși pe fostul atacant legendar al lui Bilbao, Telmo Zarra.

Messi a marcat 21 de goluri în acest sezon și este urmat în clasament de Karim Benzema, cu 16 reușite, în timp ce colegul Luis Suarez completează podiumul, cu 11 goluri.

Reclamă

De asemenea, Messi se află la 14 lungimi de doborârea recordului lui Pele, acela de a înscrie cele mai multe goluri pentru un singur club. Brazilianul a înscris 643 de goluri pentru Santos, iar Messi are în prezent 629 de goluri pentru Barcelona.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League