Închide meniul
VIDEO

Lipsă crasă de respect! Andres Guardado l-a ironizat pe Joan Jordan, fotbalistul lovit cu o bară de metal. Fanii ”au luat foc”: ”Rușinos!” / ”Să-și ceară scuze!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 ianuarie 2022, 19:26

Lipsă crasă de respect! Andres Guardado l-a ironizat pe Joan Jordan, fotbalistul lovit cu o bară de metal. Fanii ”au luat foc”: ”Rușinos!” / ”Să-și ceară scuze!”

Andres Guardado, făcut praf după ce l-a ironizat pe Joan Jordan

Profimedia

Andres Guardado l-a ironizat pe Joan Jordan, fotbalistul lovit cu o bară de metal

Betis s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, trecând în optimi de FC Sevilla, scor 2-1. Meciul a început sâmbătă, dar a fost suspendat după un incident grav în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 40, când scorul era 1-1, un suporter a aruncat din tribună o bară de metal care l-a lovit în cap pe Joan Jordan. Jocul a fost suspendat şi nu s-a mai reluat atunci.

După fluierul final, Andres Guardado a stârnit furia fanilor de la Betis. Fotbalistul l-a ironizat pe adversarul său imitând momentul în care acesta a fost lovit. Suporterii au răbufnit.

”Rușinos!” / ”Să-și ceară scuze!” / ”Nu are clasă deloc!”, au fost mesajele fanilor pentru Guardado.

Reclamă

În Betis – Sevilla, scor 2-1, au marcat Fekir ’39 şi Canales ’73 pentru gazde, respectiv Gomez ’35 pentru oaspeți.

Citește și:

Haos în derby-ul Betis – Sevilla! Joan Jordan, lovit cu o bară de metal aruncată din tribune

S-a lăsat cu scandal în derby-ul Betis – Sevilla, din Cupa Spaniei. Joan Jordan, de la Sevilla, a fost lovit de o bară de metal aruncată din tribune. Acesta a acuzat dureri la cap și a fost transportat la spital, scriu cei de la Marca.

Incidentul s-a petrecut în timp ce jucătorii lui Betis sărbătoreau golul egalizator marcat de Nabil Fekir. Obiectul de metal l-a lovit pe Joan Jordan direct în cap, iar fotbalistul Sevillei s-a prăbușit imediat la pământ.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa medicală a intervenit imediat să verifice starea lui Joan Jordan. Arbitrul Ricardo de Burgos Bengoetxea a luat decizia de a suspenda meciul.

Polițiștii au împânzit zona de unde a fost aruncată bara de metal. Oamenii legii încearcă să-l găsească pe vinovatul care a produs incidentul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și