Închide meniul

PSG – Lens 1-1. Lionel Messi a deschis scorul cu un gol de vis, oaspeții au egalat pe final. Parizienii, campioni în Ligue 1! Bayern a demolat-o pe Dortmund. Inter, victorie uriașă cu Roma

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2022, 0:05

Reclamă
PSG – Lens 1-1. Lionel Messi a deschis scorul cu un gol de vis, oaspeții au egalat pe final. Parizienii, campioni în Ligue 1! Bayern a demolat-o pe Dortmund. Inter, victorie uriașă cu Roma

PSG, la un pas de titlu

Profimedia

A fost o nouă sâmbătă încărcată cu meciuri „de foc” în campionatele de top din Europa. PSG și Bayern Munchen au câștigat titlul de campioană în Ligue 1, respectiv Bundesliga. Arsenal – Manchester United 3-1 a fost derby-ul zilei în Premier League, în timp ce Inter – Roma 3-1 a fost capul de afiș din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbăta a fost din nou rezervată pentru meciurile tari din ligile de top din Europa. Arsenal – Manchester United 3-1, Inter – Roma 3-1, Bayern Munchen – Borussia Dortund 3-1 și PSG – Lens 1-1 au fost cele mai atrăgătoare dueluri de astăzi.

Update 23.55: FINAL. PSG – Lens 1-1! Messi, Neymar și Mbappe au obținut punctul de care aveau nevoie ca să devină matematic campioni în Franța. Formația pariziană a ajuns la cel de-al 8-lea titlu cucerit în ultimii 10 ani.

Update: PSG – Lens 1-1! Surpriză la Paris! Oaspeții au restabilit egalitatea în minutul 88, prin Corentin Jean.

VEZI VIDEO CU GOLUL AICI

Reclamă

Update: Lens a rămas în 10, după eliminarea lui Kevin Danso!

Update: PSG – Lens 1-0! Lionel Messi a deschis scorul pe Parc des Princes, cu o execuție de pe altă planetă! Parizienii, aproape de cucerirea titlului în Franța.

VEZI VIDEO CU GOLUL AICI

Reclamă 4 / 0/3

Update 22.00: A început PSG – Lens! În cazul unei remize, echipa lui Neymar, Mbappe și Messi e campioana Franței.

Update 21.24: Bayern Munchen a devenit campioană a Germaniei pentru a 10-a oară consecutiv. Bavarezii au învins Borussia Dortmund, 3-1, și și-au asigurat matematic un nou titlu în Bundesliga, cu 3 etape înainte de finalul sezonului.

Update 21.15: Bayern – Dortmund 3-1! A marcat și puștiul Jamal Musiala. Bavarezii sunt aproape campioni.
Update 21.00: Final de meci! Inter – AS Roma 3-1! Nerazzurri au devenit principalii candidați la câștigarea titlului în Italia!

Update 20.50: Inter – AS Roma 3-1! Mkhitaryan a marcat golul de onoare al echipei lui Mourinho, cu 10 minute înainte de final.

Update 20.41: Bayern – Dortmund 2-1. Emre Can a transformat un penalty, obținut de Marco Reus. Căpitanul oaspeților a fost faultat în careu de Joshua Kimmich.

VEZI VIDEO AICI

Update 20.12. Inter – AS Roma 3-0. Lautaro Martinez marchează cu o lovitură de cap, după o centrare expediată de Hakan Calhanoglu. Atacantul argentinian s-a înălțat superb și a reluat în plasă, fără speranțe pentru portarul Romei.

VEZI VIDEO AICI

Reclamă

Update 20.05: Bayern – Dortmund 2-0. Super-golgheterul Robert Lewandowski marchează în minutul 34 și aduce formația bavareză mai aproape de titlul de campioană.

VEZI VIDEO AICI

Update 20.00: Bayern a avut un gol anulat împotriva lui Dortmund, pe motiv de ofsaid. Același Gnabry reușise să marcheze.

Update 19.45: Bayern – Dortmund 1-0! Gnabry a marcat cu un voleu după ce a preluat balonul la un corner. Jucătorul lui Bayern nu a lăsat mingea să cadă în niciun moment! VIDEO AICI

Update 19.41: Inter – Roma 2-0. Brozovic a marcat un gol superb. Croatul a trimis puternic, în vinclul porții. Trupa lui Jose Mourinho, făcută K.O. pe Giuseppe Meazza.

VEZI VIDEO AICI

Update 19.32: Inter – Roma 1-0. Dumfries a deschis scorul pe Giuseppe Meazza, după o cursă fabuloasă începută de la jumătatea terenului.

VEZI VIDEO AICI

Update 19.00: Bayern – Dortmund. Echipele de start:

Bayern: Neuer – Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Muller, Coman – Lewandowski

Dortmund: Hitz – Can, Akanji, Zagadou – Wolf, Brandt, Bellingham, Guerreiro – Reinier, Reus – Haaland

Update 19.05: Final de meci! Manchester City – Watford 5-1! Brazilianul Gabriel Jesus a strălucit! Jucătorul lui Guardiola a marcat de patru ori. Cetățenii s-au distanțat la patru puncte de rivala Liverpool, în fruntea clasamentului.

Update 19.00: A început derby-ul dintre Inter și AS Roma.

Update 16.25: FINAL. Arsenal – Manchester United 3-1. Victorie uriașă pentru formația lui Mikel Arteta! „Tunarii” se află pe locul 4 în Premier League, ultimul care asigură calificarea în grupele Champions League. Arsenal are un avans de 3 puncte față de Tottenham, care are un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, Manchester United ocupă locul 6, la 6 puncte în spatele „tunarilor”.
Update 15.04: Arsenal – Manchester United 3-1. Granit Xhaka înscrie un gol superb, cu un șut în forță din afara careului.

Update 15.50: Cristiano Ronaldo marchează din nou, dar golul este anulat de VAR pentru o poziție de offside milimetrică.

Update 15.47: Bruno Fernandes ratează un penalty în minutul 57! Mijlocașul portughez trimite în bară.

VEZI AICI VIDEO CU PENALTY-UL RATAT

Update 15.04: Arsenal – Manchester United 2-1. Cristiano Ronaldo marchează pe Emirates, după o ezitare din partea lui Gabriel. Starul portughez a reluat în plasă, după o centrare expediată de Matic. Grație golului de astăzi, Cristiano a bifat un record extraordinar. Starul lusitan a devenit primul jucător care reușește să marcheze cel puțin 100 de goluri în La Liga și Premier League.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 15.02: Arsenal – Manchester United 2-0. Bukayo Saka marchează din penalty! Inițial, „tunarii” au reușit să înscrie din acțiune, prin Nketiah, dar golul a fost anulat de VAR pentru offside.

Update 14.40: Cristiano Ronaldo, aplaudat de întregul stadion, în minutul 7, în semn de solidaritate pentru drama suferită de lusitan.

Update 14.33: Arsenal – Manchester United 1-0. Tavarez a deschis scorul în minutul 3, după un șut blocat al lui Saka.

Update 14.00: Cristiano Ronaldo a revenit în lotul lui Manchester United, după drama suferită în familie. Starul portughez este titular în derby-ul de pe Emirates.

 

Bayern Munchen și PSG, la un pas de titlul de campioană!

Bayern Munchen este foarte aproape să câștige cel de-al 10-lea titlu consecutiv în Bundesliga. Bavarezii au nevoie de o victorie în derby-ul cu Borussia Dortmund (19:30) pentru a deveni matematic campioană.

Și PSG se află la un singur pas de cucerirea titlului în Ligue 1. Parizienii primesc diseară vizita lui Lens și au nevoie de cel puțin un egal pentru a fi siguri de cel de-al 10-lea titlu din istoria clubului.

Derby-ul zilei din Premier League va avea loc pe Emirates, între Arsenal și Manchester United. Aflată în luptă pentru titlu cu Liverpool, Manchester City va juca pe teren propriu cu Watford. Pep Guardiola se gândește doar la victorie, pentru a menține distanța față de „cormorani”.

În Italia, Inter și AS Roma se vor întâlni pe Giuseppe Meazza, într-o partidă care se anunță „explozivă”.

Meciurile zilei în Premier League:

Arsenal – Manchester United (14:30)
Leicester – Aston Villa (17:00)
Manchester City – Watford (17:00)
Norwich – Newcastle (17:00)
Brentford – Tottenham (19:30)

Meciurile zile în Ligue 1:

Lyon – Montpellier (18:00)
St. Etienne – Monaco (20:00)
PSG – Lens (22:00)

Meciurile zilei în Bundesliga:

Frankfurt – Hoffenheim (16:30)
Freiburg – Monchengladbach (16:30)
Furth – Leverkusen (16:30)
Koln – Bielefeld (16:30)
RB Leipzig – Union Berlin (16:30)
Bayern Munchen – Borussia Dortmund (19:30)

Meciurile zilei în Serie A:

Torino – Spezia (16:00)
Venezia – Atalanta (16:00)
Inter – AS Roma (19:00)
Verona – Sampdoria (21:45)

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și