Închide meniul

Kane a egalat în minutul 90+6 în Chelsea – Tottenham 2-2. Rareș Ilie, titular în Nice – Strasbourg 1-1. Almeria – Real Madrid 1-2, în La Liga. Rezultatele zilei în Europa

Antena Sport Publicat: 15 august 2022, 0:20

Reclamă
Kane a egalat în minutul 90+6 în Chelsea – Tottenham 2-2. Rareș Ilie, titular în Nice – Strasbourg 1-1. Almeria – Real Madrid 1-2, în La Liga. Rezultatele zilei în Europa

Victor Angelescu a dezvăluit că Rareş Ilie este aşteptat la Rapid

Rareş Ilie, în tricoul lui Nice / Twitter OGC Nice

Zi nebună în Europa! Au fost dueluri tari în toate campionatele mari ale Europei. Chelsea şi Tottenham au oferit un derby cu goluri, scor 2-2, Bayern a făcut show cu Wolsburg, iar spectacolul a fost la el acasă în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu a „reuşit” un autogol uluitor în Fiorentina – Cremonese 3-2. Portarul român de 25 de ani a comis-o în minutul 90+5, la scorul de 2-2. În urma gafei, noua sa echipă a ratat şansa de a obţine un punct uriaş. Detalii, AICI.

Zi nebună în Europa! Rezultatele zilei

Premier League

Nottingham – West Ham 1-0
Chelsea – Tottenham 2-2

Bundesliga

Reclamă

Mainz – Union Berlin 0-0
Bayern – Wolfsburg 2-0

Serie A

Fiorentina – Cremonese 3-2
Lazio – Bologna 2-1
Salernitana – AS Roma 0-1

Reclamă 4 / 0/3

La Liga

Valencia – Girona 1-0
Almeria – Real Madrid 1-2

Rareș Ilie a fost titular în Nice – Strasbourg 1-1! Kane a egalat în minutul 90+6 pe Stamford Bridge

Update: FINAL. Almeria – Real Madrid 1-2. „Galacticii” lui Carlo Ancelotii au întors scorul și au obținut prima victorie a sezonului din La Liga.

Update: GOOOL Real! Alaba aduce în avantaj campioana Spaniei, în minutul 75.

Update: GOOOL! Lucas a egalat în Almeria – Real Madrid 1-1. Karim Benzema i-a pasat decisiv.

Update: Largie Ramazani a deschis scorul în Almeria – Real Madrid!

Update: FINAL. Bayern – Wolfsburg 2-0! Campioana Germaniei s-a impus în etapa a 2-a din Bundesliga.

Reclamă

Update: FINAL. Chelsea – Tottenham 2-2! Oaspeții au smuls un punct în derby-ul de pe Stamford Bridge, prin golul lui Kane.

Update: Chelsea – Tottenham 2-2! Harry Kane a dat lovitura și a restabilit egalitatea în minutul 90+6.

VEZI AICI GOLUL LUI KANE

Update: Chelsea – Tottenham 2-1! Reece James readuce în avantaj formația de pe Stamford Bridge, în minutul 78.

Update: FINAL. Nice – Strasbourg 1-1. Rareș Ilie a jucat 76 de minute în remiza obținută de Nice în etapa a 2-a din Ligue 1.

Update: Rareș Ilie a fost înlocuit de Lucien Favre în minutul 76, cu Atal.

Update: Chelsea – Tottenham 1-1! Hojbjerg a restabilit egalitatea pe Stamford Bridge, în minutul 68.

Update: Bayern – Wolfsburg 2-0! Campioana Germaniei a lovit de două ori înainte de pauză, prin Musiala (33′) și Muller (44′). Bavarezii au avut și un gol anulat de VAR pentru offside, la execuția lui Sadio Mane din minutul 20.

Update: Ionuț Radu și Vlad Chiricheș, titulari la Cremonese în prima etapă din Serie A, împotriva Fiorentinei.

Update: Nice – Strasbourg 1-1! Delort a deschis scorul pentru echipa lui Rareș Ilie în minutul 35, din penalty. Oaspeții au restabilit egalitatea în minutul 55, prin Gameiro.

Update: Chelsea – Tottenham 1-0! Kalidou Koulibaly a deschis scorul la Londra. Este primul gol marcat de fundașul senegalez pentru „albaștri”, la cea de-a doua apariție oficială.

Update: Rareș Ilie este titular în premieră în Nice – Strasbourg. 

LIVE BLOG | Meciurile zilei

Premier League

Nottingham – West Ham (16:00)
Chelsea – Tottenham (18:30)

Bundesliga

Mainz – Union Berlin (16:30)
Bayern – Wolfsburg (18:30)

Serie A

Fiorentina – Cremonese (19:30)
Lazio – Bologna (19:30)
Salernitana – AS Roma (21:45)

La Liga

Valencia – Girona (20:30)
Almeria – Real Madrid (23:00)

Lionel Messi, marele absent de pe lista pentru Balonul de Aur

France Football a publicat vineri lista celor 30 de fotbaliști care se vor lupta pentru cucerirea celui mai important trofeu individual din lumea fotbalului: Balonul de Aur. Gala în care se va afla marele câștigător va avea loc pe 17 octombrie.

Șocul este reprezentat de absența lui Lionel Messi de pe lista afișată de France Football. Este pentru prima oară în cariera starului argentinian, începând din 2005, când nu prinde lista nominalizaților pentru Balonul de Aur.

Messi este jucătorul care deține recordul de Baloane de Aur câștigate – 7. Atacantul lui PSG, plecat vara trecută de la Barcelona, este urmat în ierarhia respectivă de Cristiano Ronaldo (5). Starul portughez a prins lista publicată de France Football, în ciuda sezonului modest făcut de Manchester United.

Nici Neymar, colegul lui Messi de la PSG, nu a fost inclus pe lista celor 30 de candidați.

Karim Benzema, Mohamed Salah și Kevin de Bruyne se numără printre fotbaliștii care vor lupta pentru marele trofeu, în această toamnă.

Lista celor 30 de candidați pentru câștigarea Balonului de Aur din 2022:

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și