Închide meniul

LIVE BLOG | GOOOL Mihăilă! Ianis Hagi, campion în Scoția! Final nebun în Atletico-Real Madrid. Manchester City, învinsă de Manchester United

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2021, 17:20

LIVE BLOG | GOOOL Mihăilă! Ianis Hagi, campion în Scoția! Final nebun în Atletico-Real Madrid. Manchester City, învinsă de Manchester United

profimediaimages

Meciuri tari în Europa

Update: Final de meci între Manchester City şi Manchester United. "Diavolii" s-au impus cu 2-0 şi au provocat primul eşec după 21 de victorii la rând pentru echipa antrenată de Pep Guardiola! Spanioluil s-a certat cu Solskjaer în momentul în care se efectua o schimbare la oaspeţi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: GOOOL Manchester United! "Diavolii" conduc cu 2-0 în derby-ul de pe terenul lui City. Oaspeţii au lovit din nou pe startul reprizei: Luke Shaw a marcat în minutul 50

Update: Atletico – Real Madrid s-a terminat la egalitate, 1-1. Atletico a rămas pe primul loc, cu 59 de puncte. Este urmată de Barcelona, cu 56 de puncte, şi de Real, cu 54 de puncte. Acestea au însă şi un meci în plus faţă de echipa lui Simeone. 

Update: GOOOL Real Madrid! Benzema a marcat pentru 1-1 pe terenul lui Atletico, în minutul 88!

Reclamă

Update: GOOOL Manchester United! "Diavolii" au deschis scorul încă din minutul 2, în derby-ul cu Manchester City. Bruno Fernandes a transformat un penalty.

Update: Liverpool a fost învinsă cu 1-0 de Fulham, cu golul lui Lemina din minutul 45. "Cormoranii" au ajuns la şase eşecuri la rând pe propriul teren în campionat! Liverpool este pe locul şapte. 

Update: Lovitură de teatru la Florenţa! Gazdele au egalat! E 3-3, după autogolul lui Iacopini!

Reclamă 4 / 0/3

Update: Valentin Mihăilă a marcat golul de 3-2 pentru Parma pe terenul lui Fiorentina. Dennis Man a fost printre cei care au contribuit la fază din minutul 90.

Update: Parma a egalat, 2-2, în meciul cu Fiorentina. Mihăilă a centrat la faza din care Kurtic a înscris în minutul 72. 

Update: Atletico a deschis scorul contra lui Real Madrid, în derby-ul din La Liga. Suarez a înscris în minutul 15. A şutat cu exteriorul pe lângă portar, din interiorul careului.

Update: Dennis Man a intrat în minutul 63 la Parma în locul lui Karamoh. Scorul rămâne 2-1 în favoarea Fiorentinei.

Update: Mihăilă a intrat în minutul 46 la Parma în meciul cu Fiorentina, în locul lui Hernani. Oaspeţiii sunt conduşi cu 2-1.

Update: Meciul Dundee United – Celtic s-a terminat 0-0. Rangers avea nevoie ca eterna rivală să nu câștige. Prin urmare, echipa lui Ianis Hagi a devenit matematic campioană. Este al 55-lea titlu din istoria lui Rangers! 

Reclamă

Update: Au apărut echipele de start la Fiorentina – Parma. Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt doar rezerve. 

Update: La pauză, scorul dintre Dundee şi Celtic este 0-0

Update: A început partida dintre Dundee United și Celtic. 

Rangers poate cuceri matematic titlul dacă Celtic nu câștigă la Dundee. Echipa lui Gerrard a ajuns la 88 de puncte după victoria de ieri împotriva lui St.Mirren, cu Ianis Hagi printre marcatori.  Celtic, ocupanta locului secund, are 67 de puncte. Dundee United este pe poziția a 8-a. 

Dennis Man și Valentin Mihăilă, deplasare la Fiorentina

Parma continuă lupta contra cronometru pentru evitarea retrogradării. Echipa lui Man și Mihăilă va juca împotriva Fiorentinei, iar cei doi români au șanse mari să-și facă apariția pe teren.

Man a fost titular în etapa precedentă, 0-2 cu Inter pe teren propriu. De cealaltă parte, Mihăilă a fost titularizat în două din ultimele trei meciuri.

Manchester City – Manchester United, derby de tradiție în Premier League

Cele două echipe din Manchester sunt față în față în etapa cu numărul 27 din Premier League. City și United ocupă primele două poziții ale clasamentului, dar diferența de puncte este uriașă. 

Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer este la 14 lungimi în spatele "cetățenilor" lui Guardiola. Manchester City a defilat în Premier League și e mare favorită în derby-ul cu rivala United.

Atletico Madrid – Real Madrid, meci de titlu în La Liga

Dacă derby-ul orașului Manchester nu are miză în clasament, duelul dintre forțele Madridului s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru titlu.

Atletico și Real sunt despărțite de cinci puncte. Elevii lui Simeone au un meci mai puțin disputat decât rivala din oraș și două partide în minus față de Barcelona, ocupanta locului secund. Rezultatul derby-ului de duminică poate influența decisiv lupta la titlu în La Liga.

Meciurile zilei în Europa

Dundee – Celtic 0-0

Fiorentina – Parma 2-1

Manchester City – Manchester United, 18:30

Atletico Madrid – Real Madrid 0-0

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și