Închide meniul

Juventus – Inter 3-2, în „Derby d’Italia”. Penalty scandalos pentru „Bătrâna Doamnă”. Freiburg – Bayern 2-2. Robert Lewandowski i-a egalat recordul legendarului Gerd Muller! Chelsea – Leicester 0-1. „Vulpile” au câştigat Cupa Angliei

Reclamă

Publicat: 15 mai 2021, 23:45

Juventus – Inter 3-2, în „Derby dItalia. Penalty scandalos pentru „Bătrâna Doamnă. Freiburg – Bayern 2-2. Robert Lewandowski i-a egalat recordul legendarului Gerd Muller! Chelsea – Leicester 0-1. „Vulpile au câştigat Cupa Angliei

DPA Images / Massimo Paolone

Juventus şi Inter se întâlnesc în "Derby d'Italia"

Sâmbăta ne-a adus meciuri de foc în fotbalul european. Juventus a câştigat derby-ul cu Inter, 3-2, Leicester a cucerit Cupa Angliei, Robert Lewandowski a egalat un record istoric, iar AS Roma a câştigat duelul de tradiţie cu Lazio, 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: AS Roma – Lazio 2-0. Giallorossi au câştigat ”Derby della Capitale”.

Update: AS Roma – Lazio 2-0. Pedro a dus scorul la 2-0.

Update: AS Roma – Lazio 1-0. Henrikh Mkhitaryan a deschis scorul, din pasa lui Dzeko.

Reclamă

Update: AS Roma – Lazio 0-0. A început ”Derby della Capitale”.

Update: Chelsea – Leicester 0-1. „Vulpile” au câştigat Cupa Angliei pentru prima oară în istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Juventus – Inter 3-2. Bătrâna Doamnă a câştigat „Derby d’Italia” şi speră în continuare la locurile de Champions League.

Update: Juventus – Inter 3-2. Cuadrado şi-a readus echipa în avantaj, din lovitură de la 11 metri, cu doar câteva minute înainte de fluierul final.

Italienii au răbufnit pe reţelele de socializare, după ce arbitrul a acordat un penalty scandalos.

VEZI AICI VIDEO CU PENALTY-UL SCANDALOS

Update: Juventus – Inter 2-2. Giorgio Chiellini şi-a băgat mingea în propria poartă.

Reclamă

Update: Chelsea – Leicester 0-1. Youri Tielemans a deschis scorul pe Wembley cu o execuţie de senzaţie.

Update: Juventus – Inter 2-1. Gazdele au rămas în inferioritate numerică. Rodrigo Bentancur a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Update: Juventus – Inter 2-1. Cuadrado le-a readus pe gazde în avantaj în minutele de prelungire ale primei reprize.

Update: Juventus – Inter 1-1. Lukaku a egalat, tot în urma unei lovituri de la 11 metri, şi a ajuns la cota 23.

Update: Juventus – Inter 1-0! Cristiano Ronaldo a deschis scorul în „Derby d’Italia”. Execuţia portughezului, de la 11 metri, a fost scoasă iniţial de portar. Ronaldo a fost pe fază şi a trimis mingea în poartă!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI RONALDO!

Update: A început finala Cupei Angliei dintre Chelsea şi Leicester.

Update: A început meciul zilei în Italia. Juventus – Inter joacă ACUM în „Derby d’Italia”.

Update: Freiburg – Bayern 2-2. Bavarezii au remizat în deplasare. Etapa următoare, campioana Germaniei va juca împotriva lui Augsburg pe teren propriu.

Update: Freiburg – Bayern 2-2. Gunter a restabilit din nou egalitatea.

Update: Freiburg – Bayern 1-2. Sane i-a readus pe oaspeţi în avantaj.

Update: Freiburg – Bayern 1-1. Gulde a egalat pentru gazde.

Update: Freiburg – Bayern 0-1. Robert Lewandowski a deschis scorul din penalty şi a ajuns la cota 40 în actualul sezon de Bundesliga.

Juventus – Inter. „Bătrâna Doamnă” înfruntă campioana Italiei

Juventus şi Inter se vor întâlni într-un nou episod din „Derby d’Italia”. „Bătrâna Doamnă” ocupă locul 5, cu 72 de puncte, şi tremură pentru locurile de Champions League. De cealaltă parte, Inter are o formă excelentă şi este neînvinsă de 20 de etape. Recent, echipa lui Antonio Conte a câştigat titlul în Serie A, după o pauză de 11 ani.

Andrea Pirlo a vorbit despre garda de onoare de la Juventus – Inter, care ar putea fi făcută în etapa a 37-a din Serie A. Cristiano Ronaldo şi coechipierii săi riscă să fie nevoiţi să facă un tunel la marginea terenului şi să îi felicite pe noii campioni ai Italiei.

„Nu ştiu dacă va exista gardă de onoare. Noi deja am felicitat-o pe Inter, atât preşedintele, cât şi clubul. Vom vedea mâine ce ni se va spune să facem!

Trebuie să ne doară să vedem noua campioană a Italiei că vine pe stadionul nostru. Dar sunt încă multe motive pentru care care trebuie să ne luptăm, continuăm să avem şanse să ne calificăm în Champions League. Ne interesează clasamentul.

Vor folosi cea mai bună echipă, încearcă să câştige fiecare meci. Îl cunosc pe antrenorul lor şi ceea ce înseamnă Juventus – Inter pentru fotbal„, a declarat Andrea Pirlo, potrivit Gazzetta dello Sport.

Chelsea – Leicester, finala Cupei Angliei

Chelsea şi Leicester se întâlnesc în finala Cupei Angliei, cea mai veche competiţie din lume. Londonezii visează să încheie sezonul cu două trofee: Cupa şi Champions League, unde vor juca cu trofeul pe masă cu Manchester City. De partea cealaltă, „vulpile” vor disputa prima finală de FA Cup din 1969 încoace.

AS Roma – Lazio, ”Derby della Capitale”

După „Derby d’Italia”, în Serie A urmează ”Derby della Capitale”. AS Roma se află pe locul 7 în Italia, cu 58 de puncte şi luptă pentru poziţia de UEFA Conference League cu Sassuolo. De partea cealaltă, Lazio este sigură de prezenţa în Europa League şi speră la o nouă victorie în faţa rivalei.

Meciurile zilei în Europa:

Recomandări
  • Juventus – Inter 3-2
  • Chelsea – Leicester, finala Cupei Angliei, 0-1

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și