Închide meniul

„Ploaie” de goluri în Europa! Juventus – Lazio 3-0, în Serie A! PSG a răpus Auxerre cu 5-0. United, victorie în minutul 90+3. Rezultatele zilei, AICI

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2022, 23:45

„Ploaie de goluri în Europa! Juventus – Lazio 3-0, în Serie A! PSG a răpus Auxerre cu 5-0. United, victorie în minutul 90+3. Rezultatele zilei, AICI

Kylian Mbappe a marcat în PSG - Auxerre

Kylian Mbappe, într-un meci pentru PSG / Profimedia

A fost „ploaie” de goluri în Europa! Juventus – Lazio 3-0, în meciul zilei din Serie A! PSG a răpus Auxerre cu 5-0, în Ligue 1. În Premier League, Manchester United a obținut o victorie în minutul 90+3. Toate rezultatele zilei, din campionatele puternice ale Europei, au fost LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot astăzi, Marseille a învins Monaco cu un gol marcat în minutul 90+7.

„Ploaie” de goluri în Europa! Juventus – Lazio 3-0, în Serie A! Rezultatele zilei

Rezultatele zilei din Europa:

FINAL. Juventus – Lazio 3-0. Victorie răsunătoare pentru Juve!

FINAL. Monaco – Marseille 2-3. Oaspeții au dat lovitura în minutul 90+7, prin Kolasinac!

Reclamă

Update 23.32: Juventus – Lazio 3-0! Bianconerii s-au dezlănțuit! Milik duce scorul la 3-0 în minutul 90.

Update 23.20: Monaco – Marseille 2-2. Meci nebun în Ligue 1! Volland a readus-o în avantaj pe Monaco, în minutul 72, iar Veretout a restabilit egalitatea 11 minute mai târziu.

Update 23.00: Juventus – Lazio 2-0! Bianconerii conduc cu 2-0 în derby-ul de la Torino, după dubla de vis reușită de Kean.

Reclamă 4 / 0/3

Update 22.35: Monaco – Marseille 1-1! GOL Monaco! Ben Yedder a restabilit egalitatea.

Update 22.20: Monaco – Marseille 0-1! GOL Marseille! Alexis Sanchez a deschis scorul.

Update 21.00: FINAL. AC Milan – Fiorentina 2-1. Rossonerii au dat lovitura în minutul 90+2, după autogolul lui Milenkovic. Leao a deschis scorul pe San Siro în minutul 2, iar Fiorentina reușise să egaleze în minutul 28, prin Barak.

Update 20.20: Fulham – Manchester United 1-2. Victorie dramatică pentru „diavoli”! Eriksen a deschis scorul în minutul 14, iar Fulham a restabilit egalitatea după o oră de joc. United a dat lovitura în minutul 90+3, prin noul puști-minune Alejandro Garnacho.

Update 18.00: AS Roma – Torino 1-1. Final nebun pe Stadio Olimpico! Oaspeții au deschis scorul în minutul 55, prin Linetty, iar trupa lui Jose Mourinho a egalat în minutul 90+4, prin Matic. Asta după ce Belotti ratase un penalty în minutul 90+2, cu un șut slab în bară.

Update 16.00: PSG – Auxerre 5-0. Show total făcut de liderul din Ligue 1. Mbappe (11), Soler (51), Hakimi (57), Sanches (81) şi Ekitike (84) au marcat golurile victoriei.

Update 15.30: FINAL. Atalanta – Inter 2-3. Vicecampioana Italiei s-a impus în duelul „de foc” de la Bergamo. Lookman a deschis scorul pentru Atalanta, apoi Inter a reușit o revenire spectaculoasă, după „dubla” lui Dzeko și autogolul lui Palomino. Atalanta a redus din diferență prin Palomino, dar n-a mai avut forță să smulgă vreun punct.

Reclamă

Update 15:15: Gol PGS! Campioana din Ligue 1 s-a dezlănțuit! Hakimi a marcat și el, în minutul 57!

Update 15:07: Gol PSG! Soler a mărit diferența pentru parizieni, din pasa aceluiași Nuno Mendes, care a contribuit și la golul de 1-0!

Update 14:12: Gol PSG! Kylian Mbappe a deschis scorul pentru campioana Franței, în duelul cu Auxerre!

Update 14:00: A început partida dintre PSG și Auxerre!

Juventus și Lazio se vor duela în Serie A, în etapa cu numărul 15. Se anunță un duel echilibrat, cele două formații fiind despărțite de doar două puncte în clasament.

Totodată, Manchester United țintește victoria în duelul de pe terenul celor de la Fulham. „Diavolii” se află pe locul 5 în Premier League, și se pot apropia de „Top Four” cu o victorie astăzi.

Wayne Rooney, discurs dur la adresa lui Cristiano Ronaldo

Wayne Rooney l-a criticat pe Cristiano Ronaldo. Fostul mare jucător al lui Manchester United crede că portughezul poate deveni o problemă pentru „Diavoli”.

Prezenţa lui Cristiano Ronaldo pentru Manchester United nu decurge aşa cum şi-au dorit părţile, cu probleme continue de disciplină ale portughezului. Astfel, acesta şi-a atras critici, iar ultimul care i-a aruncat cuvinte dure e fostul internaţional englez Wayne Rooney.

Acesta a spus pentru „Talksports” că „lucrurile pe care le-a făcut de la începutul sezonului nu sunt acceptabile pentru Manchester United”.

L-am văzut pe Roy Keane apărându-l. Dar Roy nu ar accepta deloc. El este o distragere a atenţiei de care Manchester United nu are nevoie în acest moment în care încearcă să reconstruiască echipa”, a spus Rooney.

În opinia sa, „Cristiano trebuie doar să lase capul jos, să muncească şi să fie pregătit să joace atunci când antrenorul are nevoie de el. Dacă o va face, va fi un atu. Dacă nu, va deveni o distragere nedorită”.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și