Închide meniul
VIDEO

Liverpool şi Manchester City, victorii în Premier League! Bayern şi Dortmund, învinse în Bundesliga. Trabzonspor, campioană în Turcia! Rezultatele zilei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 aprilie 2022, 22:50

Liverpool şi Manchester City, victorii în Premier League! Bayern şi Dortmund, învinse în Bundesliga. Trabzonspor, campioană în Turcia! Rezultatele zilei

Liverpool, bucurie după gol

Profimedia

A fost zi plină de fotbal în Europa. Liverpool şi Manchester City au obţinut victorii în Premier League şi continuă lupta strânsă la titlu, iar Napoli şi-a luat revanşa în faţa fanilor şi a obţinut un succes la scor cu Sassuolo, echipa lui Vlad Chiricheş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dortmund şi campioana Bayern au fost învinse în Bundesliga. Erling Haaland a reuşit un hat-trick, dar nu a putut evita eşecul. În Spania, Real Madrid a cucerit al 35-lea titlu din istorie, iar Carlo Ancelotti a scris istorie.

Spectacol în Europa în campioantele de top

Premier League

Bundesliga

Reclamă

Serie A

Reclamă 4 / 0/3

La Liga

  • Real Madrid – Espanyol 4-0

Update 22.00: Trabzonspor este noua campioană a Turciei. Este primul titlu din 1984 încoace şi al şaptelea din istoria clubului. A fost nebunie totală în Turcia!

Reclamă

Update 21.30: Leeds – Manchester City 0-4. Rodri, Ake, Jesus şi Fernandinho au adus victoria echipei lui Pep Guardiola, care a urcat din nou pe primul loc în Premier League.

Update 18.29: S-a încheiat etapa a 32-a din Bundesliga. Bayern a fost învinsă de Mainz, scor 1-3, iar Dortmund a pierdut cu Bochum, scor 3-4.

Update 18.17: Dortmund – Bochum 3-4. GOOOL! Ce nebunie! Locadia şi Pantovic au întors rezultatul!

Update 17.59: Dortmund – Bochum 3-2. GOOOL! Erling Haaland a reuşit hat-trick-ul.

Update 17.01: Dortmund – Bochum 2-2. Polter şi Holtmann au marcat în minutele 3 şi 8, iar Erling Haaland a egalat, după ce a reuşit o „dublă”. Ambele goluri ale norvegianului au venit din penalty.

Update 16.58: Mainz – Bayern 2-0. După ce Jonathan Burkardt a deschis scorul, Moussa Niakhate a majorat avantajul gazdelor.

Update 16.21: Napoli – Sassuolo 4-0. Koulibaly, Osimhen, Lozano şi Mertens au punctat de patru ori în doar 14 minute. La al doilea gol gol, Vlad Chiricheș l-a pierdut din marcaj pe atacantul nigerian, care a marcat cu capul după o centrare din corner.

Update 16.20: Liverpool a câştigat duelul cu Newcastle, scor 1-0, şi a urcat provizoriu pe primul loc în Premier League. Naby Keita, din pasa lui Jota, a punctat pentru „cormorani”. În urma acestui succes, echipa lui Jurgen Klopp a bifat un nou record: cele mai multe victorii, 42, în toate competiţiile, într-un singur sezon.

Meciurile zilei în Europa

Premier League

Newcastle – Liverpool 0-1
Leeds – Manchester City, 19:30

Bundesliga

Dortmund – Bochum 3-4
Mainz – Bayern 3-1

Serie A

Napoli – Sassuolo 6-1
Spezia – Lazio, 21:45

La Liga

Real Madrid – Espanyol, 17:15
Ahletic Bilbao – Atletico Madrid, 22:00

Recomandări
  • Rezultatele zilei în Europa
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și