Închide meniul

Bordeaux – PSG 2-3. Neymar și Mbappe, show total. Karim Benzema a lovit în Real Madrid – Rayo Vallecano 2-1. Celta Vigo – FC Barcelona 3-3. Meci nebun în La Liga. Manchester United – Manchester City 0-2. Rezultatele zilei sunt AICI

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2021, 23:50

Bordeaux – PSG 2-3. Neymar și Mbappe, show total. Karim Benzema a lovit în Real Madrid – Rayo Vallecano 2-1. Celta Vigo – FC Barcelona 3-3. Meci nebun în La Liga. Manchester United – Manchester City 0-2. Rezultatele zilei sunt AICI

Manchester United - Manchester City 0-2

Profimedia

Rezultatele zilei în cele mai importante campionate:

  • Manchester United – Manchester City 0-2
  • Chelsea – Burnley 1-1
  • Bordeaux – PSG 2-3
  • Juventus – Fiorentina 1-0
  • Bayern Munchen – Freiburg 2-1
  • RB Leipzig – Borussia Dortmund 2-1
  • Celta Vigo – Barcelona 3-3
  • Real Madrid – Rayo Vallecano 2-1

Update: Bordeaux – PSG 0-3. GOOOL! Kylian Mbappe a marcat și el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Real Madrid – Rayo Vallecano 2-0. GOOOL! Karim Benzema a majorat avantajul madrilenilor, după ce Toni Kroos a deschis scorul.

Update: Bordeaux – PSG 0-2. GOOOL! Neymar a reușit ”dubla”, tot din pasa lui Mbappe.

Update: Bordeaux – PSG 0-1. GOOOL! Neymar a deschis scorul din pasa lui Kylian Mbappe.

Reclamă

Update: A început Bordeaux – PSG!

Update: Juventus – Fiorentina 1-0. ”Bătrâna Doamnă” a obținut un succes la limită grație reușitei lui Juan Cuadrado din minutul 90+1. Fotbalistul columbian a fost introdus pe teren în minutul 79.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Celta Vigo – FC Barcelona 3-3. Meci nebun în La Liga! Nolito și Iago Aspas, ”dublă”, au semnat golurile prin intermediul cărora Celta Vigo a reușit egalarea.

Update: Celta Vigo – FC Barcelona 1-3. Ansu Fati a deschis rapid scorul, în minutul 3, iar Busquets a majorat avantajul catalanilor, în minutul 18. Memphis Depay a marcat și el în minutul 34.

Iago Aspas a redus din diferență în minutul 52.

Update: Bayern – Freiburg 2-1. Leon Goretzka a deschis scorul din pasa veteranului Muller, iar Robert Lewandowski a lovit din nou și a ajuns la cota 13 în actualul sezon de Bundesliga. Unicul gol al oaspeților a fost semnat de Haberer în prelungiri.

Reclamă

Update 16.30: Au început meciurile zilei din Bundesliga!

Update 16.25: S-a încheiat Manchester United – Manchester City 0-2. Gruparea de pe Old Trafford a suferit o nouă umilință pe teren propriu, după 1-5 cu Liverpool.

Update 15.18: Manchester United – Manchester City 0-2! Echipa lui Pep Guardiola și-a dublat avantajul după reușita lui Bernardo Silva. Portughezul a urmărit un balon la colțul lung și l-a surprins pe de Gea, care a scăpat mingea în poartă

Update 14.40: Manchester United – Manchester City 0-1. Oaspeții au deschis scorul după autogolul lui Eric Bailly. Ivorianul și-a trimis balonul în proprie poartă după o centrare a lui Cancelo.

Update 13.30: Manchester United și Manchester City și-au anunțat echipele de start pentru derby-ul de pe Old Trafford. Cristiano Ronaldo este titular la „diavoli”.

Meciurile zilei în Anglia

Manchester United – Manchester City (14:30)

Oferta Premier League este fabuloasă, „Manchester Derby”. United și City au oferit dueluri de zile mari de-a lungul timpului. În prezent, cele două echipe sunt pline de staruri. Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, De Bruyne și Foden promit să facă show pe Etihad.

Chelsea – Burnley (17:00)

Chelsea e lider în Premier League și vrea să-și mențină statutul și după această etapă. Campioana Europei are patru victorii la rând și trei puncte peste ocupanta locului secund, Liverpool. Burnley, pe de altă parte, este pe loc retrogradabil, cu o singură victorie în acest sezon.

Meciul zilei în Franța

Bordeaux – PSG (22:00)

PSG a pierdut primul loc în grupa de Champions League, dar are victorii pe linie în campionat. Chiar și așa, echipa lui Mauricio Pochettino va fi fără Lionel Messi, accidentat la genunchi.

Meciul zilei în Italia

Juventus – Fiorentina (19:00)

Fosta campioană a Italiei este abia pe locul 10 în Serie A, fătă victorie de trei etape și două înfrângeri la rând. De cealaltă parte, Fiorentina, pe locul 7, luptă pentru un loc de Europa League și merge la Torino după două succese în ultimele trei etape.

Meciurile zilei în Germania

Bayern Munchen – Freiburg (16:30)

Mașinăria de goluri a lui Julian Nagelsmann are meci cu singura echipă neînvinsă din campionatul Germaniei. În plus, Freiburg are și cea mai solidă defensivă din Bundesliga, cu doar 7 goluri încasate. Va fi interesant de văzut ce poate reuși pe terenul colosului Bayern.

RB Leipzig – Borussia Dortmund (19:30)

Borussia Dortmund continuă lupta de urmărire a liderului Bayern. Leipzig nu se regăsește după plecarea lui Nagelsmann și va avea un meci de foc cu Dortmund, care are patru victorii la rând în campionat.

Meciurile zilei în Spania

Celta Vigo – Barcelona (17:15)

Barcelona l-a prezentat deja pe Xavi, dar el va veni la echipă abia de luni. Până atunci, catalanii sunt obligați să câștige pe Balaidos, altfel risca să cadă în a doua jumătate a clasamentului.

Real Madrid – Rayo Vallecano (22:00)

Real Madrid poate trece pe primul loc cu o victorie în fața lui Vallecano. Echipa lui Carlo Ancelotti a câștigat El Clasico și e aproape calificată în optimile Champions League.

Recomandări
  • Real Madrid – Rayo Vallecano 2-1
  • Manchester United – Manchester City 0-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și