Închide meniul

Spectacol total la porțile cupelor europene! Ianis Hagi a jucat tot meciul în Rangers – Alashkert 1-0. Remize pentru Nicolae Stanciu și Răzvan Lucescu. Toate rezultatele serii sunt aici

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 august 2021, 20:00 / Actualizat: 20 august 2021, 0:00

Spectacol total la porțile cupelor europene! Ianis Hagi a jucat tot meciul în Rangers – Alashkert 1-0. Remize pentru Nicolae Stanciu și Răzvan Lucescu. Toate rezultatele serii sunt aici

Ianis Hagi, titular la Rangers

Profimediaimages

Update 23.55: Final de meci. Rangers – Alashkert. Ianis Hagi a jucat tot meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.25: Rangers – Alashkert 1-0. Echipa lui Steven Gerrard a deschis scorul. Alfredo Morelos a marcat.

Update 22.55: PAOK Salonic – Rijeka 1-1. Echipa lui Răzvan Lucescu s-a încurcat pe teren propriu în prima manșă din play-off-ul Conference League

Update 22.45: Rangers și Alashkert sunt la egalitate la pauză, scor 0-0.

Reclamă

Update 22.30: Trabzonspor – AS Roma 1-2. Jose Mourinho a obținut prima victorie pe banca romanilor la debutul oficial la noua echipă.

Update 22.10: S-au terminat primele meciuri din play-off-ul Europa League: Slavia Praga – Legia Varșovia 2-2 / Randers – Galatasaray 1-1 / Omonia – Antwerp 4-2.

Update 22.08: A început meciul dintre Rangers și Alashkert. Ianis Hagi este titular

Reclamă 4 / 0/3

Update 21.47: PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, este condusă la pauză de Rijeka cu 1-0.

Update 21.03: Ianis Hagi este titular la Rangers în meciul cu Alashkert

Update 21.00: Scorurile după 45 de minute: Slavia Praga – Legia Varșovia 2-2 / Randers – Galatasaray 0-1.

Update 20.00: A început meciul și celor de la Galatasaray. Alexandru Cicâldău nu are drept de joc în Europa.

Update 20.00: A început meciul dintre Slavia Praga și Legia Varșovia. Nicolae Stanciu este titular

Rangers – Alashkert | Ianis Hagi, așteptat titular

Rangers a fost eliminată rușinos de suedezii de la Malmo în turul 3 preliminar UEFA Champions League. Scoțienii au pierdut ambele meciuri cu același scor, 1-2. Ianis Hagi a jucat doar 20 de minute în acea dublă-manșă, fiind accidentat.

Reclamă

Cu toate acestea, elevii lui Gerrard au șansa să-și ia revanșa în Europa League, acolo unde au ajuns până în optimi în sezonul trecut. Cu evoluții bune în Scoția, Ianis Hagi ar putea să fie titular.

Slavia Praga – Legia Varșovia | Nicolae Stanciu, titular

Slavia lui Stanciu a fost eliminată de Ferencvaros din drumul spre grupele Champions League. Cehii se duelează acum cu Legia Varșovia pentru grupele Europa League.

Nicolae Stanciu a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Slavia în sezonul trecut, iar cehii își pun speranțele în el și în această stagiune.

În sezonul precedent de Europa League, Slavia Praga a ajuns până în sferturi, după ce le-a eliminat pe Leicester și Rangers în „16-imi” și „optimi”.

Alexandru Cicâldău le face galerie colegilor de la Galatasaray

Românul nu are drept de joc în preliminariile europene la noua echipă pentru că a jucat deja în Europa pentru Universitatea Craiova.

Chiar și așa, Cicâldău poate juca pentru Galatasaray în grupele Europa League. Ca să ajungă acolo, turcii trebuie să treacă de danezii de la Randers.

Răzvan Lucescu atacă grupele Conference League

În Conference League, acolo unde am rămas rapid fără echipe în fazele eliminatorii, am rămas doar cu Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic.

PAOK a întors rușinea cu Bohemians și se duelează acum cu Rijeka pentru grupele noii competiții.

Meciurile serii în play-off-ul Europa League

Cele mai tari dueluri din play-off-ul Conference League

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și